Borászatok

Borászatok - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

 GERE TAMÁS és ZSOLT

A kezdeti 800 négyszögölös szőlőterületünk folyamatosan növekedett. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Belföldön szállodákban, éttermekben és áruházláncokban kerülnek forgalomba, kisebb mennyiségben pedig külföldön. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben újabb fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi pincénkben.

Tovább Gere Tamás és Zsolt oldalára!

Gere Tamás borász Villány

Gere Tamás fotó, videó galéria
Látogasson el weblapunkra!

Gere Tamás Pincészet Hírei

Polgár Pincészet

A Polgár Pincészet neve immár 15 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével.
A Polgár házaspár hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. A Pécsi Tudományegyetem analízisei tanúsítják, hogy a Polgár borok előállítása során semmiféle, élő szervezetre káros anyagot nem alkalmaznak, klinikailag bizonyítottan pozitív hatással bírnak az élő szervezetekre. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minőségét.

Tovább a Polgár Pincészet oldalára!

Polgár Pince fotó, videó galéria
Polgár Panzió
A Polgár Pincészet Hirei
Látogasson el weblapunkra!

TOLCSVA BOR - SAJGÓ PINCÉSZET

A Sajgó Pince megközelíthetősége: Tolcsva, Sárospataktól 15 km-re a 37 főútról leágazó bekötő úton érhető el. A településre érkezve a Tolcsva-Patak hídján átkelve Erdõhorváti irányában a Dózsa Gy. u. 6. sz. alatt található borászatunk. A Sajgó Pincészet klasszikus családi vállalkozás. Megalakulását 1995.-ben az évszázadok óta felhalmozódott apáról-gyerekre szálló tudás, szakmai szeretet, tapasztalat és ragaszkodás alapozta meg. Sajgó Gábor és felesége Kiszely Katalin családi indíttatásra hozták létre a TOLCSVA-BOR KFT.-t Tolcsva községben.

Tovább a Sajgó Pincészet oldalára!

Tolcsva Bor Kft. - Sajgó Pince -  Sajgó Gábor borász - Tokaj Hegyalja - videó film

Sajgó Panzió Tolcsva
Sajgó Pince fotó, videó galéria
English and deutch version
Látogasson el weblapunkra!

 VARSÁNYI PINCÉSZET (Ker-Coop)

A magyar borok közül egyik legismertebb bormárka az Egri Bikavér de a Debrői Hárslevelű a Verpeléti Muskotály vagy Egerszóláti Olaszrizling nevek is ismerősen csengenek. A Tarna völgyében elterülő Tófalu, Aldebrő, Feldebrő és Verpelét települések által alkotott "Debrői körzetben" évszázados hagyományok és szorgos kezek munkájának eredménye a jó minőségű szőlő illetve az abból készült minőségű bor. A Varsányi Pince (Ker-Coop Kft.) 1990-ben a szőlőtermelő gazdák társulásával jött létre.

Tovább a Varsányi Pincészet oldalára!

Varsányi Pincészet fotó, videó galéria
Varsányi Wine Cellar
Információk Verpelétről

Hajós - Pincefalu

A Kalocsától alig 20 km-re található Hajós az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak.

Ha még nem hallott a több évszázados múltra visszatekintő, történelmi szőlő-és bortermeléséről nevezetes település lakóinak hagyományos falusi vendégszeretetéről, ha szeretne többet megtudni az itt élő emberek szokásairól, hagyományairól, a borkultúráról, ha úgy érzi megállná a helyét szüreteléskor, vagy préseléskor, ha szívesen részt is venne egy igazi szüreti mulatságon, barangoljunk együtt!

Tovább a Hajósi Pincefalu oldalára!

 

Hajós - Pincefalu.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés