Gere Tamás és Zsolt Pincészete

Gere Tamás és Zsolt Pincészete - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Gere Tamás Pincészete

gere zsolt pincegere zsolt

 

- 1 1 5 1 8 11
Champion díj Nagy arany Arany érem Ezüst érem Bronz érem össz. Neve-
zett

geretamas zsolt

címkék: Villány, Gere Tamás borász, Gere Pince, Gere Pincészet, Gere Tamás pincészte, Diófa Panzió, vendéglátás, szállás, szálláshely, Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé (Kékoportó & Kékfrankos), Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon, Villányi Cuvée (Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc & Merlot).

Zenés pincelátogtás Gere Tamás és Zsolt pincészetében

Riportfilm Gere Tamás és Zsolt pincészetéről

 

 

Elérhetőség:
Gere Tamás Pincészete & Diófa Panzió 7773 Villány, Diófás u. 1.
Tel.: 06 72/ 592 009
Fax: 06 72/ 592 109

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyfoglalás:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

webWeb: www.geretamas.hu

Család

A borász és a család

A családi borászatot a ’80 évek végén az apa, Gere Tamás indította el, aki felismervén a piaci helyzetet – és kitanulván a borászati fortélyokat - szőlőtermesztéssel kezdett el foglalkozni. Tamás a villányi ötök tagjaként az elsők közt vágott bele a kereskedelmi borkészítésbe, mellyel segített megalapozni Villány jelenlegi hírnevét. Ez a lendület egészen pontosan 1998-ig tartott, mikor is Tamás sajnálatos baleset érte. A szüreti időszak közepén egy rossz lépésnek köszönhetően megcsúszott és leesett a tartályról, melynek következtében lábtörést szenvedett. Tamás fia, Zsolt, ősz révén épp a Budafoki Szőlész-borász iskolában kezdte meg utolsó évet, mikor hirtelen mindent félbeszakítva a család hazahívta. Fiatalon, de hatalmas akarással Zsolt sikeresen vette az első akadályt. Azóta az Ő keze nyomát dicsérik a szebbnél szebb tételek. A hosszú útkeresés és a folyamatos piac szemmel tartásának köszönhetően Zsolt mára már jól felismerhető stílusban készíti borait. Az elegancia, a részletgazdagság mellett a lendületesség és a fiatalosság is fontos szerepet játszik egy-egy bor megalkotásánál.

Zsolt testvére, Viktória az idegenforgalmi szakmában szerzett diplomát és jelenleg a Villány központjában található borház és panzió vezetőjeként dolgozik!
A családi vállalkozásban még Tamás felesége, Márta is aktívan részt vesz. Az irodában a háttérben figyeli a fiatalok boldogulását.

Gere Tamás életútja

1951. július 11-én született Magyarbolyon. Mohácson 1968-ban szerzett mezőgazdasági gépész oklevelet.
Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. A kezdeti 800 négyszögölös szőlőterületünk folyamatosan növekedett. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Belföldön szállodákban, éttermekben és áruházláncokban kerülnek forgalomba, kisebb mennyiségben pedig külföldön.
A szőlőterületek növekedése miatt szükség volt a feldolgozókapacitás fejlesztésére, így került sor 1995-ben a nagyharsányi pincénk bővítésére. Borvidékünkön a 1995-ös évjáratú pinot noirból elsőként készítettünk vörösbort. 1997 óta boraink egy részét új tölgyfa hordóban (barrique hordóban) is érleljük. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben újabb fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi pincénkben. A vállalkozásba időközben gyerekeink is tevékenyen bekapcsolódtak.Az 1980-as években elkezdett vállalkozás mára ismert családi pincészetté nőtte ki magát. Az apa, Gere Tamás mellett a következő nemzedék is belépett a sorba.Zsolt képzett borász, és főleg a pincében tevékenykedik. Viktória az idegenforgalmi szakmában szerzett diplomát és a borház háziasszonya.

Ars poetica

A bor anyja a fajta
A bor apja a termőhely
A sorsa az évjárat
- tartja egy régi mondás

Ennek tudatában dolgozunk a szőlőben és a pincében, hogy a meghatározó adottságokat és a meglévő körülményeket maximálisan megismerve és a legjobb tudásunk szerint kihasználva készítsük el évről évre borainkat.

Gere Tamás és Zsolt

Pincészet

Termelőhely:

A terroir

A hazai szőlőtermesztés Villány környékén támaszkodik a legrégebbi hagyományokra. Első nyomai az i.e. 30-14 között uralkodó Augustus idejéből valók, ezt a római tradíciót folytatták aztán honfoglaló őseink. A 2000 es évekre a legkimagaslóbb minőségű borvidékek egyike lett. Ezt követően a 2006-os évtől az országban elsőként került bevezetésre a mindenre kiterjedő villányi eredetvédelmi szabályozás.

Borvidékünket sajnos több helyen is tévesen nevezik meg. A tévhiteket eloszlatva a Villány – Siklósi Borvidék nevet a 2000-es évek elején megváltoztatták, mely után Villányi Borvidék lett a hivatalos megjelölés. A borvidék továbbra is két körzetre osztható, a villányira és siklósira, melyek közül - a természeti adottságoknak köszönhetően - az előbbi vörös, míg az utóbbi fehérbortermelő terület. A Villányi borvidék regisztrált területe 2650 ha.

Szubmediterrán jellegű mikroklíma jellemzi. Ez az ország tavasszal legkorábban felmelegedő tája. A napsütéses órák száma rendkívül magas (2100 óra is lehet), a nyár forró, a tél enyhébb. A meleg, száraz időjárás és hosszú tenyészidő jellemző, melyet a Földközi tenger felől érkező meleg levegő erősít. Hő összegben és fényben a leggazdagabb borvidékünk.

Talaja legnagyobb részben lösz és agyag, egyes helyeken dolomiton, márgán, és mészkövön települő vályogos, barna erdőtalaj jellemzi. A villányi borvidék adottságaira alapozva, német, osztrák és francia előképek alapján szőlő- és bortermelő magánszemélyek, vállalkozók, civil szervezetek összefogásával 1994 őszén megalakult a Villány-Siklósi Borút, Magyarország első borútja. Az eltelt évek alatt fokozatosan növekvő érdeklődés hatására a borút mára már 18 településen kanyarog keresztül. Nem véletlen, hogy a Villányi-hegység keleti végződésénél fekvő város a történelmi borvidék névadó települése. A Kékoportó igazi hazájaként ismert Villány borászata egészen a kelta időkig nyúlik vissza. A város főutcáján kétoldalt sorakozó hangulatos pincék kapui mögött az évszázados tapasztalatok a korszerű technológiával ötvöződnek, s ennek eredménye az a testes nedű, mellyel a vendégszerető gazdák az arra járót fogadják. Figyelemre méltó szakmai sikernek számít, hogy az országban évente kihirdetett "év bortermelője" címet már négy itt élő borász elnyerte. A település nemzetközi hírnevét több borász család számtalan szakmai elismerése öregbíti.

Pincészetünk 30 ha saját területtel rendelkezik. Ezen felül további – folyamatosan ellenőrzött - területről is vásárolunk. Szőlőink mind a villányi, mind a siklósi körzetben megtalálhatóak.

Fajták

Tőkéről tőkére

A hagyományos és nemzetközi fajták egyaránt megtalálhatók a mintegy 35 hektár területű birtokon, melyek a borvidék legjobb adottságú területein helyezkednek el.  
A kisebb mennyiségben termesztett fehérbor-fajták az Olaszrizling és a Hárslevelű Nagyharsány és Siklós dűlőiben teremnek.
Villány legfontosabb hagyományos kékszőlői a Kékoportó (Portugieser) és a Kékfrankos mellett a világszerte népszerű Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és a Merlot is igen jelentős szerepet játszanak a fajtaválasztékban. A legnagyobb hangsúlyt mégis az őshonos fajták kapják (Hárslevelű, Kadarka), valamint a 2014-ben Villány zászlósborává avanzsált Cabernet Franc.

Feldolgozás:
A szőlő feldolgozása és a bor érlelése a nagyharsányi pincénkben történik. A leszüretelt szőlő műanyag ládákban kerül beszállításra, majd válogatás után bogyózva kerül az erjesztő tartályokba. Az erjesztés kóracél tartályokban zajlik, ezt követően a vörösborok nagy fahordókba és barrique hordókba kerülnek. A fehér és rosé borok rozsdamentes acéltartályban lesznek tárolva palackozásig. A villányi palackozó üzemünkben folyik a borok palackozása és a palackos érlelés.

Borászat

Az alkotás színhelye

A szőlő feldolgozása és a bor érlelése a Villány melletti (7km) nagyharsányi pincénkben történik. A leszüretelt szőlő műanyag ládákban kerül beszállításra, majd válogatás után bogyózva kerül az erjesztő tartályokba. Az erjesztés kóracél tartályokban zajlik, ezt követően a vörösborok nagy fahordókba és többnyire magyar fából készült barrique hordókba kerülnek.
Az esetek döntő többségében, magyar fából (Zempléni, Mecseki) készült hordókat használunk, de a pincészetben megtalálható néhány francia és amerikai használt hordó is.

Zsolt stílusának kialakításában fontos szerepet játszik, hogy egyre inkább használ 500 literes tölgyfahordókat is.
Míg a vörösborok hordóba addig a fehér és rosé borok rozsdamentes acéltartályban érlelődnek és tárolódnak, egészen a palackozásig.

A borok palackozása és palackos érlelése a villányi palackozó üzemünkben történik, ahol mindemellett a címkézés és a csomagolásra is sor kerül

Szőlőfajták:
Kékoportó, Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Cabernet Franc, Pinot Noir, Hárslevelű, Olaszrizling és Merlot.

Ültetvényeink:
Siklós
-Zuhánya dűlő (Pinot Noir, Hárslevelű)
Villány
-Csillagvölgy (Kékoportó)
-Remete dűlő (Kékoportó)
-Kopár/Szarkás dűlő (Olaszrizling, Cabernet Franc)
Nagyharsány
-Várerdő dűlő (Cabernet Franc, Sauvignon, Kékoportó)
-Présház dűlő (Olaszrizling, Kékfrankos)
-Dobogó dűlő (Pinot Noir)

Saját termelésünkhöz a legjobb fekvésű területekről származó szőlőt vásárolunk, melynek művelését évközben ellenőrizzük. A minőség megtartása végett szeretnénk elérni, hogy a feldolgozandó termés saját gazdaságunkból kerüljön ki. A feldolgozást és érlelést a nyagyharsányi pincékben végezzük, a palackozás és a palackos érlelés pedig a villányi pincékben történik. Az érlelés kóracél tartályokban, ászokhordóban valamint barrique hordóban (kis tölgyfahordó) történik.

Eredetvédelem

A villányi borok eredetvédelme

A 2005 év végén hirdette ki a miniszter a villányi eredetvédelmi szabályozást.
A rendelet szabályozza a védett eredetű borok készítéséhez szükséges mustfokot, szőlőtermesztési és borászati technológiáját, a borok érlelését. Kijelöli a borvidék határait, minősíti a termőhelyet és megkülönbözteti a dűlőket. Az engedélyezett fajták között szinte az összes termesztett fajtát felsorolja, így bármelyikből készült bor forgalomba kerülhet villányiként.
Az eredetvédelmi szabályozás célja az lenne, hogy a fogyasztó jobban értse, hogy mit is takar az a fogalom, hogy "villányi bor".
Ha valamely bor a Villányi borvidék eredetvédelmi szabályzatában előírt követelményeknek megfelel és ezen túlmenően a Borvidéki Borbíráló Bizottság is megfelelő minőségűnek, - a „Villányi classicus” vagy a „Villányi prémium” kategóriára alkalmasnak - tartja, akkor viselheti a kikerics védjegyet.
Az eredetvédelem a címkén is látható módon három, a classicus, a prémium és a superpremium kategóriát különböztet meg.

 • A Villány classicus kategóriába a borok nagy többsége tartozik, amely a borvidékre és azon belül a fajtára jellemző borokat csoportosítja.
 • A prémium kategóriába azok a borok kerülnek, amelyek a classicus-nál szigorúbb szabályozásnak tesznek eleget, és sokkal több egyedi dűlő jelleget, valamint a borász, a borászat részéről további sajátságos értékeket mutatnak fel.
 • A super premium bor csak 100% cabernet franc szőlőből készíthető, jóval szigorúbb feltételekkel mind a terméskorlátozás, mind az érzékszervi vizsgálat tekintetében és kizárólag Villányi Franc néven kerül forgalomba. Ebben a kategóriában a bor minimum egy évet tölt fahordóban és további egy évet palackban, ezért legkorábban 2016-17-ben találkozhatunk vele.

A kikerics és a DHC - Districtus Hungaricus Controllatus Villány

A villányi védett eredetű borok 2005 óta a DHC felirattal, és a (szintén védett) kikerics emblémával ellátva kerülnek forgalomba.

A kikerics a villányi védett eredetű borok szimbóluma, a villányi borok eredetvédelmi rendszeréhez kapcsolódik, a villányi borok védelmét és hitelét jelzi.
Ha a magyar kikericset ábrázoló védjegy látható a bor címkéjén - csak a 2006-os évjárattól kezdve - tudhatjuk, hogy gondos és szorgalmas kezek által, szabályozott körülmények között készített, a borvilág egyik legérdekesebb borvidékén termett bort kóstolhatunk.

Ahogy a kikerics védett növénye a magyar élővilágnak, úgy védjük a villányi bor eredetét és kararkterét is, mint a magyar borkultúra kincsét.

Bővebb információt az eredetvédelemről a következő linken olvasható:

Borleírás, borgaléria

Gere Tamás Pincészete - Villány Hárslevelű Válogatás

 Hárslevelű Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Arany mosolya valódi kincs a borvidéken. Igazi hercegnő, ki a koronáját próbálgatja, Parfümös, aranyban csillogó kacér tekintete csábításra született.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Chardonnay Válogatás

 Chardonnay Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Egy kiemelkedő évjárat testes száraz bora újkisfahordós erjesztéssel és érleléssel. Illata összetett, elegáns pörkölt aromák, gyümölcsösség és krémes vajasság jellemezi.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Tramini Dűlőválogatás

 Tramini Dűlőválogatás

Az élet szép és hozzá a recept egyszerű: fogj egy piknik kosarat és végy elő egy poharat! Hunyd be a szemed és élvezd virágos rét illatát! Majd hagyd, hogy a villányi víg fehér huncutul ajkadra varázsolja mosolyát. 

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Olaszrizling

Olaszrizling

Villány könnyed arca. Akár a nyári nap első sugara. Üdítő, élettel teli. Korty-kortyot kíván, no meg társaságot.

Gere Tamás Pincészete - Hárslevelű

Hárslevelű

Zöldessárga színű, ászkolt illatú, telt fehérbor. Íze karakteres, a finom savak által meghatározott intenzív és férfias. Érleléssel továbbfinomodnak zamatai.

 
 
Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Comis gyöngyöző fehérbor

 

 Comis gyöngyöző fehérbor

Igazi gyöngyöző ritkaság a villányi borvidékről. Elegáns játékossága, csábító illata a nyár hangulatát idézve hamar kedvünkben jár. Pezsdítő, huncut kis gyöngyöző borunk könnyed stílusa felkavar és magával ragad. Gyerünk légy Te is Komisz!

 
Gere Tamás Pincészete - Villány Comis gyöngyöző rosébor

 Comis gyöngyöző rosébor

Itt a nyár! Napsütés, vízpart, barátok és hozzá egy palack jéghideg Comis! Szerintünk ideális kombináció egy kellemes nyári naphoz. Pezsdítő, huncut kis gyöngyöző rosénk könnyed stílusa felkavar és magával ragad.  Gyerünk légy Te is komisz!!!

 
Gere Tamás Pincészete - Villány Rosé Cuvée

Rosé Cuvée 

Egy csipetnyi fűszer a mindennapokhoz.  Piros húsú gyümölcsök üdítő kavalkádja. A testesebb, hagyományos stílusú rosékat képviseli. Deresen szólóban vagy jegesen szódával ajánlom.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Rosé (Kékoportó & Kékfrankos)

Portugieser

Az első csepp a villányi vörösek világából. Kedves és őszinte jóbarát. Tiszta, gyümölcsös illatok és bársonyos  ízek  ellenállhatatlan  csábítása, melyörömet  csempész  életünkbe.

Gere Tamás Pincészete - Villány Portugieser vörösbor

Kékfrankos

Újra virágkorát éli Villány egyik legendás fajtája. Fiatalon még rejtegeti igazi értékeit, idővel azonban elegáns, határozott és sármos, ahogy egy igazi férfihoz illik!

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Pinot Noir

Pinot Noir

Egy bor, mely az üdeség jegyében készült.  Igazi makrancos hölgy a maga bájával, kinek könnyed léptei rabul ejtenek. Kóstolja meg, s merüljön el szépségében!

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Páratlan

Páratlan

Páratlan….elegáns…könnyű… Villány 5 jellegzetes fajtájának könnyed és gyümölcsös házasítása, melyet  a hordós jegyek varázsolnak  még izgalmasabbá. Pár perc szellőztetést meghálálja. Hangulatos esték, finom vacsorák, kedélyes beszélgetések páratlan kísérője.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Cabernet Sauvignon vörösbor

Cabernet Sauvignon

Borvidékünk e kedvelt fajtája már fiatalon magán hordozza mindazt a karakteres ízvilágot, ami miatt oly sokan kedvelik.  Örök és biztos érték, igazi délceg vitéz.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Mirtill Cuvée

Mirtill Cuvée

Mélysötét színű, elegáns, érlelt illattal rendelkező bor.  A borvidék jellegzetes fajtáiból összeállított cuvée. Egy gazdag, tipikus villányi bor, melynek komplexitása az intenzív finom tanninból és a fűszeres zamatanyagokból tevődik össze. Ajánlott fogyasztási hőmérséklete: 16 C

Gere Tamás Pincészete - Villány Kékfrankos Válogatás

Kékfrankos Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Elegáns, határozott férfi, ki frakkjában, lassú léptekkel hódítja meg a világot. Markáns külseje egy valódi sármőrt rejt. Engedjük szabadjára és igazi arca elénk tárul.

Gere Tamás Pincészete - Villány Pinot Noir Válogatás

Pinot Noir Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Egy jellegzetes, igazán egyedi és összetéveszthetetlen bor a pinot-k világából. Az elegancia, a terroir, az évjárat és a borász kézjegye együtt meghatározó élményt nyújtanak.

Gere Tamás Pincészete - Villány Merlot Válogatás vörösbor

 Merlot Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Az elegancia és a mélységek találkozása egy kitűnő évjárat fűszereivel gazdagítva. Érett alapanyag, hamisíthatatlan fajtajelleg. A legkiválóbb hordók izgalmas házasítása Villány lankáiról egyenesen az Ön poharába.

Gere Tamás Pincészete - Villány Cabernet Sauvignon Válogatás vörösbor

 Cabernet Sauvignon Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Édes lekváros illat vezeti be az intenzív és összetett ízvilágú bort, melynek gerincét a bársonyos tannin adja.

Gere Tamás Pincészete - Villány Villányi Franc Válogatás vörösbor

 Villányi Franc Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Ezen tételünk a borvidék unikális és egyben számunkra legkedvesebb fajtája, „A villányi franc az elegancia és a harmónia megtestesítője.”

Gere Tamás Pincészete - Villány Kadarka Dűlőválogatás vörösbor

 Kadarka Dűlőválogatás

Különleges, akár az első találkozás! Elvarázsol, benned él tovább, s akár egy gyönyörű pillanat, örök emlék marad. Fűszeressége magával ragad!

 
Gere Tamás Pincészete - Villány Aureus Cuvée vörösbor

Aureus Cuvée

A pince prestige bora. Kishordós érlelésű cabernet –merlot házasítás melyet csak kiemelkedő évjáratokban állít össze együtt apa és fia. A bor neve utal arra, hogy teremhet arany (aureus) a föld fölött is. a 2009-es évjáratból 10.000 palack készült.

Gere Tamás Pincészete - Villány vörösbor Villányi Franc - Várerdő-dűlő

Villányi Franc - Várerdő-dűlő 

Egy bor, mely mostantól fogalom. Egy bor mely bástyaként emelkedik ki és melyről úgy tartjuk:
„A Villányi Franc az elegancia és a harmónia megtestesítője. „

Vendéglátás

Borozó

Villány központjában található pincészetünk borozójában a hét minden napján várjuk a borkedvelő vendégeinket. A hangulatos borozó és a hozzá kapcsolódó kerthelység vidéki hangulatot árasztva marasztalja a betérő látogatókat. Akár bort szeretne kóstolni, akár vásárolni, 40 fő befogadására alkalmas borozónk a hét minden napján 10:00-től várja a borbarátokat. Ha kíváncsi a borok mögött rejlő titokzatos világra, szívesen kalauzoljuk egy pincelátogatáson.

Családi vagy baráti összejöveteleket tartana? Várjuk 50 fős minden igényt kielégítő rendezvénytermünkben vagy a régi kor emlékeit idéző 12 fős présházunkban.

Jöjjön a lényeg !

Nyitva tartás:
Hétfő-szombat: 10h-18h
Vasárnap: 10h-13h
Ezenkívül előzetes egyeztetés alapján.

 
DIÓFA PANZIÓ

Szállás

Szobáink

Panziónkban 9 db kétágyas szoba található (igény szerint franciaágyas vagy külön ágyas). Minden szobánk saját fürdőszobával (zuhanykabin), kábeltévével és egyénileg szabályozható hűtéssel-fűtéssel rendelkezik.  Szobáink többsége pótágyazható, igény esetén gyermekágyat is biztosítunk.

Apartman

2013-tavaszán került átadásra az elegáns és tágas apartmanunk. 2db hálóhelyiség franciaággyal, egy társalgó-étkező helyiség (televízióval, kényelmes kanapéval) és egy tágas fürdőszoba (fürdőkáddal) került kialakításra. A szobákban egyénileg szabályozható hűtés-fűtés biztosított. Igény szerint a nappaliban található kanapé ággyá alakítható, így további 2 fő elszállásolására is van lehetőség.
Ideális családoknak és baráti társaságoknak. (Az apartman  maximum 7fő felnőtt részére ágyazható.)

Konferencia terem

Rendezvényhelyszín borkedvelőknek

Exkluzív, minden igényt kielégítő rendezvénytermünk 30-50 fős hallgatóságig (az asztalok számától és azok elrendezésétől függően) kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, baráti társaságok, családi összejövetelek lebonyolítására. A legmodernebb hang és vizuáltechnikával felszerelt előadói berendezéseivel magas színvonalat biztosít a szervezők és a résztvevők számára egyaránt.

Konferenciatermünk felszereltsége:

 • Regisztrációs, információs pult
 • Flip-chart
 • Projektor
 • Dvd-lejátszó
 • Hangosítás
 • Mobil mikrofon
 • Légkondicionálás
 • Wi-fi (vezeték nélküli internet

A konferenciaterem bérleti díja: 15.000Ft+áfa/nap.

(Az ár minden eszköz használati díját magába foglalja)

Helyfoglalás:
Tel: 06 72/592 009, Fax: 06 72/592 109,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
További szolgáltatásaink:
- zárt parkolási lehetőség
- kerthelyiség
- konferenciaterem
- kerékpárbérelési lehetőség
- szabadtéri főzési lehetőség

Elérhetőségeink:

Gere Tamás Pincészete & Diófa Panzió
7773 Villány, Diófás u. 1.
Tel: 06 72/ 592 009;
Fax: 06 72/ 592 109
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szállás foglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Borrendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.geretamas.hu
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig: 10.00-18.00
Péntek-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-13.00
Nagyobb csoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadunk!

RÓLUNK ÍRTÁK

Eszencia magazin 2007 június

Teszt: Kékfrankos 2003 ( 84 )
"Kimondottan mély szín, lekváros, fahájas illat. Íze koncentrált, telt, nagyon mély, elsősorban aszalt gyümölcsökre jellemző. Kiváló bor! "

Újdonságok: Aureus Cuvée 2003 ( 90 )

" Óriási bor! Mély, szinte feketébe hajló rubinszín, a szélein még bíboros árnyalásokkal. Illata és íze hihetetlenül gazdag: felvonultat szinte mindent:aszaltszilvával, rumos meggyel indít, majd gazdag fűszerességgel, nemes tölggyel, kis vaníliával, csokoládéval és kávéval egészül ki."
Pin It
©2019 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés