Magunkról

Magunkról - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Törzsasztal: borászat, borászok, borok, gasztronómia, receptek, vendéglátás

A Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Életstílus Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión, valamint a hódmezővásárhelyi, a makói, a békéscsabai és a kiskunhalasi helyi televíziókban. A kéthetente 30 percben jelentkező műsor túl van az 9. születésnapján és a 150. adásán.

A műsor készítői bejárták a hazai borvidékek jelentős részét (Villány, Tokaj, Eger, Balaton környéke, Mátraalja, Szekszárd,  Kiskunság, stb.) és riportfilmet készítettek számtalan kitűnő pincészetben, a sztárborászok többségével. Csongrád megyei, elsősorban Szegedi vendéglátóhelyek, éttermek, szállodák, panziók, hotelek is folyamatosan jelen vannak a műsorban, melyek kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertetik meg az ínyencekkel. Helyet kapnak a Törzsasztalon receptek és borkostolók is.

Több tucatnyi interjú készült neves közéleti személyiséggel, sztárokkal, akik kulináris vonzalmaikról is kendőzetlenül vallanak.

Néhány név - a teljesség igénye nélkül - a műsor szereplői közül:

Bock József, Figula Mihály, Gál Tibor, Gere Attila, Kamocsay Ákos, Légli Ottó, Polgár Zoltán, Szőke Mátyás, Vida Péter, Wundelich Alajos, Zwack Péter, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Disznókő Pince , Tokaj-Hétszőlő , Sajgó Pince, Tolcsva Bor Kft., Degenfeld Szőlőbirtok, Varsányi Pince, Thummerer Vilmos, Kál-vin Pincészet, Szent Anna Borház, Róth Pince és az ország számtalan neves étterme és szállodája, köztük a budapesti Mátyás Pince, a lajosmizsei Tanyacsárda valamint a gasztronómiában és az élelmiszeriparban érdekelt cégek, egyebek között a Hungerit Rt. és Gyermely Rt.

Weboldalunkon a Törzsasztal tíz éves történetének legidőtállóbb és legérdekesebb filmjeinek gyűjteményéből válogathatnak, valamint megnézhetik a legutolsó két év összes adását teljes hosszában. Oldalunkon több mint 400 videó film tekinthető meg a fenti témákban, de kínálatunkban helyet kaptak különleges emberekkel készült érdekes riportok (Pl. Vári Gyula vadászpilóta, Polyák József hat danos karatemester) valamint Amerikában és Dél- Afrikában készült útifilmek.

Fotó archívumunkban 10 év termésének színe-javából válogathatnak kiváló minőségű, nagy felbontású képek sokaságából.

Lehetőséget biztosítunk pincészeteknek, borászoknak, vendéglátóhelyeknek, éttermeknek, hoteleknek, panzióknak, hogy oldalunkon reklám referencia filmekkel vagy anélkül hagyományos módon megjelenjenek és bemutatkozzanak a Törzsasztal portálon.

A borászatok és a vendéglátóhelyek, hotelek, panziók rovatokban jelenleg látható egy-egy vállalkozást bemutató blokk mérete, terjedelme és tartalma tovább bővíthető, felkínáljuk további rovatok (hírek-aktualitások, borkóstoló, fotógaléria) elhelyezését terjedelmi korlátozás nélkül. Lehetővé tesszük, hogy a szerverünkön elhelyezett videófilmet akár a saját oldalukról is el lehessen indítani és meg lehessen tekinteni.

 

Kontraszt Produkciós Iroda
Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: +36-62-466-780
mobil: +36-30-9289-390
e-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
skype1: horvath65
skype2: horvathzoltanszeged

Jó böngészést kíván a szerkesztő: Horváth Zoltán

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés