Média ajánlat

Média ajánlat - 4.3 out of 5 based on 6 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 
Pin It

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljuk a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunkban való megjelenési és hirdetési lehetőségeket.
A Törzsasztal projekt 2000-ben indult útjára az országban elsőként borászattal és gasztronómiával foglalkozó televízióműsorként, mely az évek során kiegészült weboldalunkkal és közösségi hálózatunkkal is, mely mára szinte önálló médiafelületté alakult.

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin TV műsor

Televízió műsorunk havi harminc percben (4 megjelenés) látható a Szegedi Városi Televízióban.  A műsoraink ezen a weboldalon és a Youtube csatornánkon is megtekinthetőek több évre visszamenőleg:
http://www.torzsasztal.com/adasok/aktualis.html
 
Műsorainkban a linken is látható módokon, a műsor elején és végén megjelenő szpozorlistában, a műsor első harmadában lévő reklámblokkban és akár műsorszámként, pl. x-es riportokkal, receptajánlókkal, kóstolókkal, termékbemutatókkal, valamint hírek-programajánló rovatunkban aktuális hírekkel, programelőzetesekkel lehet megjelenni.
Fix árakat előre nem nagyon tudunk ajánlani, mivel nagyon sokféle módon tudunk megjelenési felületet biztosítani, így minden esetben az igényeknek megfelelően egyedi ajánlatot adunk ügyfeleinknek.
Általánosságban elmondható, hogy folyamatos megrendelés esetén havi 20 000 és 50 000 Ft közötti tartományban mozognak tarifáink, az igénybevett modulok függvényében.

Tájékoztató jellegű modul árak:
20 mp reklámszpot: 25 000 Ft (egy hónapon keresztül, négy alkalommal)
Szponzor lista: 20 000 Ft
4-5 perc hosszúságú riportfilm, receptajánló, stb.: 40-80 000 Ft
Hírek/programajánló: 60 mp 10-20 000 Ft
A fentebb felsorolt valamennyi modul: 70 000 Ft

Törzsasztal gasztronómiai portál (www.torzsasztal.com)

Weboldalunkon, amelyen több ezer oldalnyi tartalom található és amelyet napi rendszereséggel frissítünk, bővítünk (www.torzsasztal.com) havonta kb. 10-15 000 látogató fordul meg.
 

 

Partnereink számára weboldalunkon is számtalan, teljesen egyedi megjelenési formákat biztosítunk az összes oldalon megjelenő nagy méretű bannertől a szakcikkeken át az önálló minisite-okig bezárólag akár már havi 10 ezer Ft-tól.

Néhány tipikus megjelenítési forma tájékoztató jellegű ára:
Az összes aloldal jobb oldali oszlopában 280x100px méretű banner: 6 000 Ft/hó (280x200px: 10 000 Ft/hó)
A weboldal valamennyi oldalán (tehát a főoldalon is), az alsó sávot, teljes szélességében kitakaró, bezárható u.n popup banner (garantált 10-15 000 elérés/hó): 20 000 Ft/hó
Egyedi oldalak (teljes oldal, mennyiségi és tartalmi korlátozás nélkül, pl. a borászatok, vagy vendéglátóhelyek rovatban - http://www.torzsasztal.com/boraszatok/boraszatok.html): 10 000 Ft/hó
Teljes csomag (kivéve az összes oldalon megjelenő óriásbannert): 25 000 Ft
Ezen kivül számtalan egyedi megjelenítési lehetőségünk van különböző tematikus aloldalakon, egyedi megállapodás alapján.

Közösségi média

Facebook személyes profiljainkon (facebook.com/kontraszt, facebook.com/torzsasztal.gasztronomia, facebook.com/vallalkozok.szeged), valamint rajongói oldalunk (facebook.com/BoraszatiGasztronomiaiMagazin)
közel tízezer felhasználót képes megcélozni.
Youtube csatornánk (www.youtube.com/kontraszt) az ország második legnagyobb gasztronómiai csatornája, közel 900 feltöltött videóval, több mint 2 millió összmegtekintéssel, havonta kb. hatvanezer nézővel.
Ide a megrendelők videóit is feltöltjük, de akár az összes videónkon hirdetést tudunk elhelyezni, kb. havi hatvanezer megtekintéssel.

6000 hírlevél olvasó

Hírlevél listánkon már több mint 6000 feliratkozó található, Olvasóink havonta általában két alkalommal kapnak tőlünk hírlevelet. Ebben támogató partnereink, hirdetőink automatikusan, korlátlan számban és terjedelemben helyet kaphatnak. Tehát akár minden kiküldött levelünkben hirdethetik termékekiket, szolgáltatásaikat.

Reklámszpot, PR film készítés HD, akár 3D formátumban is.

Kérem, hogy amennyiben weboldalunk és ajánlatunk elnyerte tetszését éljen a lehetőséggel. Ebben az esetben túl azon, hogy oldalunkon keresztül sok érdeklődőhöz juttatjuk el az Ön cégére vonatkozó információkat, egy olyan kezdeményezést, családi vállalkozást is támogatnak mely az elmúlt 13 évben sokat tett a hazai gasztronómia, borkultúra, a vendéglátás és az idegenforgalom érdekében.
Néhány PR filmünket, riportfilmünket itt érheti el: http://www.torzsasztal.com/promocio/pr-film.html

Remélem ajánlatunk felkeltette érdeklődését és rövidesen  partnereink között üdvözölhetjük.

Horváth Zoltán
tel.: 62/671 900, 30/9289-390
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
skype: horvath65

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés