Vendéglátóhelyek - éttermek, hotelek, panziók

Vendéglátóhelyek - éttermek, hotelek, panziók - 4.3 out of 5 based on 3 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 
Pin It

ALGYŐI HALÁSZCSÁRDA

Az Algyői Halászcsárda az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton helyezkedik el. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Étlapjukon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételeink a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő. Az étlapon szerepelnek még harcsából, süllőből, kecsegéből és pisztrángból készült ételek is.
A halat nem kedvelők sem maradnak éhen, hiszen sertésből, borjúból, bélszínből, libamájból, pulykamellből készült fogások színes palettája közül választhatnak, de vegetáriánus ételekkel is szolgálunk. Vállaljuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítását 80 főig.

Tovább...

Algyői Halászcsárda

Látogasson el weblapunkra!

ARANYHAL ÉTTEREM SZEGED

Örömünkre szolgál hogy meglátogatta weboldalunkat és reméljük hogy rövidesen éttermünkben személyesen is vendégül láthatjuk. Megújult környezetben, új arculattal, házias ízekkel, szolid árakkal állunk az Önök rendelkezésére. Ha olyan ételt kíván fogyasztani, ami nem szerepel az étlapon, lehetőségünkhöz mérten próbáljuk kielégíteni igényüket, ízlésüket. Némely ételünkből tudunk kis adagot is felszolgálni, ebben az esetben az egész adag árának 70%-át, számoljuk fel. Az ételek árai a köretet nem tartalmazzák.

Tovább...

FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ

Az E5-ös úton, Budapest felõl érkezve, Szeged elõtt néhány kilométerrel, a Fehértói Tájvédelmi Körzet szélén található a messzeföldön ismert, Fehértói Halászcsárda amely 1938 óta üzemel, de a közelmúltban jelentõs átalakuláson esett át. A tórendszert üzemeltetõ halgazdaság által tenyésztett különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírû szögedi pontyhalászlé. Az igényesen kialakított panzióban 17 franciaágyas, pótágyazható szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Tovább...

Nézze meg videónkat!

FOGADÓ az ÖREGPRÉSHEZ -  Étterem Mór

Tájház jellegű hotel/szálloda/szállás Mór belvárosában
Mór város szívében, egy csendes, nyugalmas utcácskában helyezkedik el tájjellegű fogadónk, a Fogadó az Örepréshez. 300 éves történelemmel büszkélkdhet az utca. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában voltak. 
Az udvarba lépve, még mindig láthatjuk az egykori istálló szimbolikus bejáratát, a hosszú gangos folyosókat, a 3 zárt parasztudvarban található kutat és kemencét, melyet olyan formában igyekeztünk újjáépíteni, mint ahogy eredetileg is kinéztek. Ahol ez lehetséges volt, visszafalazták az 1700-as évekből származó erdetei agyagtéglákat.

Tovább...

JOBB MINT OTTHON KISVENDÉGLŐ SZEGED

Szeretettel várjuk a szórakozni, étkezni, pihenni vágyó vendégeinket.
Kóstolja meg tradicionális, magyaros halételeinket, próbálja ki a helyszínen nyújtott sportolási, horgászati lehetőséget. családias környezetben, tóparton, fákkal és virágokkal körülvett étteremben tájjellegű ételekkel, vagy a tóparton horgászati lehetőséggel várjuk Önöket. A finom ízek, és speciális ételeknek és bőséges fogásnak köszönhetően sok visszatérő vendég igazolja munkánk sikerét és eredményességét.
Vállaljuk családi események, esküvő, születésnap, keresztelő, egyéb céges rendezvények, megbeszélések lebonyolítását.

Tovább...

Szent István Étterem és Borozó Szeged

A gondos vendégvárók természetesen nagy italválasztékról is gondoskodnak, akinek kedve tartja, akár borkútból is kóstolhatja a tájjellegű nedűket. Telt gyomorral, finom ízek szerezte örömmel gazdagodva aztán mindenki kényelmesen hátradőlhet székében, és elmerenghet azon, mily nagy boldogsággal fényesítheti a békés ünnepet, vagy akár a dolgos hétköznapot az, ha valaki szép étteremben, mestersége fogásait jól ismerő szakács gondjaira bízva tölt el két-három nyugodt órát.
A vendég öröme teszi boldoggá az étterem tulajdonosát, Tóth Mihály mesterszakácsot is. A világjáró üzletember, aki egykoron a magyar tengeri flottában is szolgált, hosszú éveken át gyűjtötte a tapasztalatokat, s azzal a céllal nyitotta meg saját tervezésű, új éttermét, hogy a város lakóinak, a Tisza partjára érkezőknek különleges, még évek múltán is felidézhető élményt nyújtson az étterem kínálatával, hangulatával.

Tovább...

 

ILLÉS PANZIÓ - STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM

Szolid árakon, széles választékban kínálunk ízletes vadételeket. Étlapunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy minden korosztály felfedezze a kedvéhez illőízeket. Gondoltunk azokra is, akik nem kedvelik a vadakat, így kínálatunkban megtalálhatók a halakból, háziszárnyasokból, sertés- és marhahúsból készült különlegességek is. Stílszerű bútorokkal berendezett elegáns éttermünkben – azonos időben – 50 fő részére tudunk ülőhelyet biztosítani, míg a hat éve muködő kényelmes, családias hangulatú PANZIÓNK 30 fő elszállásolására kínál lehetoséget – korrekt árakon.

Tovább...


Látogassa meg weboldalunkat

KISKŐSÖSSY HALÁSZCSÁRDA

Az 1930-as években megalapított csárda híres volt. Ezt a jó hírnevet folytatja a most üzemeltető Oláh Dezső csárda gazda is. A finom ízek és speciális ételek miatt visszatérő sok vendég igazolja a sikeres munkánkat.
Minden csütörtökön 19 órától faszénparázson sült Cipi bácsi féle Erdélyi flecken és Vargabéles vacsorával kedveskedik a csárda gazda vendégeinek. Rendezvények, esküvők, egyéb vállalkozói megbeszélések.

Tovább...

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Roosevelt téri Halászcsárda

A szögedi halászlé, mint fogalom, szinte egybeforrt a Roosevelt téri Halászcsárdával, népszerűbb és közismertebb nevén a Sótartóval. Az étterem neve fogalommá vált az elmúlt néhány évtized alatt nemcsak a városban, de országszerte, sőt az sem túlzás, ha azt állítjuk, hogy világszerte. Ha távoli vendég érkezik Szegedre, akkor vagy korábbi hallomásai alapján, vagy az itt élő ismerősök, rokonok invitálására biztos, hogy felkeresi a város egyik legismertebb és legépszerűbb éttermét, a Roosevelt téri halászcsárdát.

Tovább...

 

SZEGEDI HALÁSZCSÁRDA BUDAPEST

2010-ben megnyílt Budapesten az eredeti Szegedi Halászcsárda, mely az V. kerületben a Belgrád rakparton a Nemzetközi Hajóállomás szomszédságában található. A Március 15. téri vagy a Fővám téri HÉV megállótól néhány percre.
Igazi szögedi ízekkel, szögedi tradícióknak megfelelő technikával (passzírozva) készül a világhírű Szegedi Hallé, amelyhez természetesen szögedi paprika és makói hagyma társul. A halakat az ország második legnagyobb halastavából a Szeged mellett található Fehér – tóból halásszák le.

Tovább...

SZEGEDI HALÁSZCSÁRDA BUDAPEST

SAJGÓ CSALÁDI BIRTOK TOLCSVA

Tokaj- hegyaljai borvidék mértani közepén, Tolcsván található a Sajgó családi birtok. Az eredeti formában felújított parasztházban a modernkor igényének megfelelõ kényelemmel várjuk TOLCSVÁN -e gyönyörû tájra látogatókat. Ajánljuk két szobás / összesen 8 fõ részére/ házunkat, mely étkezõvel, fõzõfülkével, WC-vel és zuhanyzási lehetõséggel rendelkezik.

Tovább...

Sajgó Panzió fotógaléria

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés