Polgár Panzió

Polgár Panzió - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Polgár Panzió

Címkék: Polgár Pincészet, Villány, Polgár Zoltán, vendéglátás, borkóstoló, panzió, szállás, bor, borok, vörösbor, fehérbor, Chardonnay-Muskotály Cuvée, Olaszrizling, Szemelt Rizling, Hárslevelű, Villányi Chardonnay Barrique, Villányi Aranyhárs, Villányi Rosé Cuvée, Villányi Kadarka Siller, Villányi Portugieser (Kékoportó), Villányi Zweigelt, Villányi Rubin Cuvée, Villányi Kékfrankos, Villányi Kadarka, Villányi Merlot, Villányi Cabernet Sauvignon, Villányi Pinot Noir, Villányi Cabernet Franc Barrique, Villányi Polgár Cuvée Barrique, Villányi Elixír Cuvée Barrique, Polgár Cuvée Barrique, Elixír Cuvée Barrique, Syrah.

 

Elérhetőség:
Polgár Pince 7773 Villány, Hunyadi János u. 19.
Tel.: 72/492-053
Fax: 72/492-194

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

webWeb: www.polgarpince.hu

Panzió

Vidéki örömök, tartalmas kikapcsolódás

Villány szívében található Panziónk meghitt, családias környezetet biztosít a feltöltődni vágyóknak. Célunk az, hogy vendégeink megérezhessék azt a harmóniát, amely itt körülvesz bennünket. Friss levegő, madárcsicsergés, kedves mosolyok, gyönyörű helyszínek, izgalmas ízek, és a természet eredendő harmóniájáról tanúskodó Polgár borok. Sétálni a tőkék közt, lopózni a pincében, gyertyafényes borkóstoló Borkápolnánkban, koccintás a Borudvar lugasa alatt, Trezor-bejárás, ínycsiklandó borvacsorák… Leírni nehéz, átélni érdemes!

Polgár Panzió

polgar-panzio-szobak-es-apartmanok

Akciók és csomagajánlatok

polgar-dulotura

Vidéki örömök, tartalmas kikapcsolódás

Villány szívében található Panziónk meghitt, családias környezetet biztosít a feltöltődni vágyóknak. Célunk az, hogy vendégeink megérezhessék azt a harmóniát, amely itt körülvesz bennünket. Friss levegő, madárcsicsergés, kedves mosolyok, gyönyörű helyszínek, izgalmas ízek, és a természet eredendő harmóniájáról tanúskodó Polgár borok. Sétálni a tőkék közt, lopózni a pincében, gyertyafényes borkóstoló Borkápolnánkban, koccintás a Borudvar lugasa alatt, Trezor-bejárás, kikapcsolódás a wellness részlegben, ínycsiklandó borvacsorák… Leírni nehéz, átélni érdeme

Polgár család

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. A Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. A Pécsi Tudományegyetem analízisei tanúsítják, hogy a Polgár borok előállítása során semmiféle, élő szervezetre káros anyagot nem alkalmaznak, klinikailag bizonyítottan pozitív hatással bírnak az élő szervezetekre. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minőségét.

Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az “Év Bortermelőjévé” választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

Egy kellemes, langyos szellő suhan át a Polgár Panzió kerthelységében üldögélő és borozgató vidám, baráti társaság felett … viccelődve a jelenen és néha nosztalgiázva a múlton…A következő kóstolandó bor, nyári, kora őszi esték üdítő jótevője, egy élettel teli, zamatos, friss forrásként feltörő Rosé.

A testesebb vörösborok kedvelői sem nélkülözik e nemes nedűket a Polgár pincészetben, melynek kulcsa megnyitja a finom borok birodalmának kapuját.

Célunk az, hogy kézműves gondossággal szüretelt szőlőszemekből készült finom borok egyedülálló élménnyel ajándékozzák meg a természet harmóniájának tisztelőit. Vendégeink így számoltak be élményeikről:

Önök nem csak kiváló borokat termelnek, hanem sok konyhai remekművel örvendeztetik meg vendégeiket, mint pl. a kemencében sült mangalicapecsenyével.

2005. május 19-e egészen bizonyosan a Kempinski Rt. igazgatóságának legszebb emlékei között marad fenn. Tudnotok kell, hogy szerintünk Nálatok a bor, az étel, a pince, a vendégszeretet 5*-os!

Ugyancsak a régmúlt fenséges emlékét idézi középkori, meghitt hangulatot árasztó, kanyargós pincefolyosóival a Polgár Bortrezor® Pince, ahol a villányi dűlők legszebb borai és a környék egyedülálló pincerendszere vár a látogatókra. A számos, nemzetközi versenyen díjnyertes Polgár bor mellé ajánljuk a tradicionális magyar konyha remekműveit, melyek tökéletes harmóniával varázsolják el a Bortrezor® Pincébe látogatókat. A vendégek királyi étkek és borok társaságában élvezhetik a nyugalom szigetének kényeztető pillanatait.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ballagást, eljegyzést, esküvőt, osztálytalálkozót, szakmai találkozót vagy konferenciát szervez, vagy ha “csak” egy tiszta ízű természetes borra vágyik amelytől garantáltan nem fájhat a feje. A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor® Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll kedves vendégei rendelkezésére. A Bortrezor® Pince rendezvényei közül megemlítendő a maradandó és kellemes élményt nyújtó Pünkösdi Borbál Borkirály és Borkirálynő választással, a novemberi Újborköszöntő az ökomenikus boráldással, köztük a Polgár Pannon Primőr borok bemutatásával.

Szeretettel várjuk Villányban az ódon hangulatú pincénkben, a régmúltat idéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkba távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen. Ígérjük, Mi és kollégáink mindent elkövetünk, hogy ez így legyen!

Térjen be hozzánk, ismerkedjen meg a Polgár borokkal és fogyassza őket egészségére! A Pécsi Orvostudományi Egyetem Biokémiai és Orvosi Kémiai Intézetének kutatói a villányi Polgár Pincészet közreműködésével olyan kémiai és orvosbiológiai vizsgálatokba kezdtek, amelyek felderíthetik a borokban megtalálható biológiailag aktív molekulák hatásait az emberi szervezetre. A kutatások kiemelkedő eredménye a Polgár Pincészet gondos ökogazdálkodás keretében művelt szőlőiből készült vörösborok antioxidáns tartalmának meghatározása, illetve az említett borok szív és érrendszerre gyakorolt hatásának vizsgálata.

Munkatársaink örömmel fogadják Önt, hogy személyesen meggyőződjenek boraink kifinomult ízvilágáról.

Borbaráti üdvözlettel,

Polgár Család

Koccintsunk!

Kiemelt áras hétvégéink

2019.03.15-17.: Nemzeti ünnep
2019.04.19-04.22.: Húsvét
2019.05.01.: Borzsongás-“Zsongó Borudvarok”, a Munka ünnepe, Majális
2019.06.08-10.: Pünkösdi hétvége, Pünkösdi Borbál
2019.07.12-14.: Rosé Maraton, Villány
2019.07.30-08.03.: Ördögkatlan Fesztivál
2019.08.17-20.: Nemzeti ünnep
2019.09.06-08.: Sváb zenei hétvége, Villány
2019.10.04-06.: Vörösborfesztivál, Villány
2019.10.20-23.: Nemzeti ünnep
2019.11.01-03.: Mindenszentek ünnepe
2019.11.08-10.: Szent Márton napi Újborünnep, Újborköszöntő
2019.11.22-24.: Franc&Franc rendezvény
2019.12.29-2020.01.02: Szilveszter

Vendéglátás

A villánykövesdi Polgár Pince

A látványos villánykövesdi pincesoron található kétszintes borházuk a hazai borturizmus megbecsült szentélye, ahol a bor alá való válogatott helyi étkekhez a legszebben illő nedűk kóstolhatók. A hangulatosan berendezett igényes pince befogadóképessége 50 fő, a "borturistákat" májustól októberig várja kínálatával.

A villányi Bortrezor Pince

Az 1997-ben létrehozott 1600 m2 alapterületű Villányi Bortrezor egyrészt mint borgyűjtők klubja, másrészt mint nagyobb csoportok fogadására alkalmas pince üzemel. A borgyűjtő klubnak eddig 46 tagja van. Az igényesen kialakított trezor cellákban több ezer palackot tárolnak a magángyűjtők ideális körülmények között. A Bortrezor "megapince" 200 fős kapacitású hatalmas központi terme, végében kiemelt színpaddal nagyszabású rendezvények lebonyolítására alkalmas koncertterem, borkóstoló és vendéglátóhely is egyben. A borhoz kínált menüben kiemelt helyet játszanak a régi magyar konyha étkei (Magyar Recepttár arhívum), ezen belül is elsősorban a helyi étkek. A folyamatosan nyitva tartó pincében már tradicionálisnak mondható kulturális és gasztronómiai rendezvények kerülnek megrendezésre minden évben: Pünkösdi bortúra Borbál Borkirály és Királynő választással, Őszi Újborköszöntő, Szilveszteri mulatság.

A Polgár Pince Elérhetőségei

7773 Villány, Hunyadi János u. 19.
Tel, fax: 72/492-194
Tel: 72/492-053
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Polgár Panzió
7773 Villány, Hunyadi J. u. 19.

A villánykövesdi Polgár Pince
Villánykövesd, Pincesor 51-52.

A villányi Bortrezor Pince
7773 Villány, Arany J. u. 7.

Konferenciaterem
7773 Villány, Rákóczi u. 32.

További Web helyek:
http://www.kertnet.hu/polgar/
http://www.hotels.hu/polgar_panzio

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés