Törzsasztal 08.06.14.

Törzsasztal 08.06.14. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.06.14-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk legújabb adását látják. Kérem, tiszteljenek meg bennünket figyelmükkel a következő félórában, melyet mi azzal hálálunk meg, hogy tartalmas műsort kínálunk a gasztronómia, a borászat, hétköznapibb módon fogalmazva az evés-ivás világából, ami esetünkben még véletlenül sem a mértéktelen zabálást és vedelést jelenti.
Mai kínálatunkat a végén kezdjük, ez persze nem azt jelenti, hogy Önök is így kell, tegyenek, az elejét komponálják meg Önök, melyben segítségükre lehet weboldalunk, mely a www.torzsasztal.com címen érhető el és ahol korábbi adásainkat is megtekinthetik videón, de számtalan egyéb írott információ is található melynek segítségével könnyedén összeállíthatnak egy kellemes, könnyed nyári menüt.
Ennek a végére fog egy finom desszertet, szatymazi, kemencés túroslepényt ajánlani Frank Sándor mesterszakács és desszert bort a Sajgó Pince ifjú munkatársa Sajgó Krisztina, aki megismertet bennünket többek között első, díjnyertes borával.

 

Videórecept: Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács Kemencés szatymazi túrós lepényt készít

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács az elmúlt fél évben kemencés ételek, elkészítését mutatta be. Ezt a sorozatot most egy finom desszerttel zárjuk le, mely a szatymazi, kemencés-túroslepény nevet viseli. A következő hónapban már úgy sejtem, hogy a szabadtüzet fogjuk népszerűsíteni különféle grill ételek segítségével.

 

XIV. Szegedi Borfesztivál - Interjú Sajgó Krisztinával

A Szegedi Borfesztivál és a tokaji borok kedvelői már jól ismerik a Sajgó Pincészetet. Akik esetleg nem azok kedvérét elmondom, hogy azokról van szó, ahol szép lányok és asszonyok mérték a bort és standjuk előtt állandóan hatalmas tömeg tolongott. A családi vállalkozás legifjabb tagja Sajgó Kriszta, aki fiatal kora ellenére máris igazán szép eredményekkel dicsekedhet. Vele ismerkedhetnek meg a következő percekben.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés