Törzsasztal 08.02.09.

Törzsasztal 08.02.09. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.02.09-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket a Fehértói Halászcsárda borozó- Bormúzeumából. A következő fél órában Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin 113. adását látják. Meglepetéssel ezúttal sem szolgálhatunk, hisz Önök a már megszokott, kellemes és szórakoztató összeállításra számíthatnak a gasztronómia, vendéglátás világából, némi újdonsággal fűszerezve.
Az újdonságot pedig nem más, mint az Illés Panzió Stüszi Vadász Éttermének tulajdonosa és séfje szolgáltatja, akik a vadételkészítés rejtelmeibe avatják be nézőinket. A mai menü pedig vaddisznó karajból készül. Papós Zoltán, a Hansági Ferenc Vendéglátóipari Szakközépiskola gyakorlati oktatásvezetője, több mint tíz évet töltött a német vendéglátásban. Tapasztalatait nézőinkkel is megosztja műsorunk második felében.

 

Valentin napi videórecept: Illés Németh István és Szabó István Vaddisznó karajt készít, mádi borász kedvére

Valentin napra szánja következő vadreceptjét az Illés Panzió Stüszi Vadász Éttermének tulajdonosa és főszakácsa, de a vaddisznó karajból készült étel természetesen bármikor megállja a helyét az ünnepi, de akár a hétköznapi asztalon is. A következő percekben természetesen az elkészítés módját is megismerhetik.

 

Neves vengéglátós portré sorozat: a vendég Papós Zoltán - 2. rész

Papós Zoltán, a Hansági Ferenc Vendéglátóipari Szakközépiskola gyakorlati oktatásvezetője, több mint tíz évet töltött a német vendéglátásban. Szeptembertől az iskola diákjainak igyekszik átadni tudását, szakmai tapasztalatait. Most azonban a szakma iránt érdeklődő nézőinknek beszél, arról, hogy miképpen művelik ezt a szakmát külföldön, és az iskolai képzés is szóba kerül. A vele készült interjú első részét egy hónappal korábban láthatták, aki lemaradt róla az megnézheti az interneten a www.torzsasztal.com oldalunkon. Most a beszélgetés második része következik.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés