Törzsasztal 08.02.23.

Törzsasztal 08.02.23. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.02.23-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök, ha ránk szánják a következő félórát egyrészt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint láthatják, másrészt kellemes és talán azt is ígérhetem, hasznos szórakozásban lesz részük. Érvekkel és bizonyítékokkal is szolgálhatok, hisz tartalomjegyzékünk önmagáért beszél. Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda kemencéje mellől jelentkezik és a közelgő ünnepre tekintettel egy húsvéti különlegesség elkészítését, mutatja be. Az ünnepi étel mellől nem hiányozhat a bor sem. Erről, legalábbis elméleti szinten Somodi Sándor ásotthalmi borász (Pelle László borszakértő) gondoskodik.

 

Videórecept: Frank Sándor húsvéti különlegessége, a Kalács tésztába csomagolt kötözött sonka főtt tojással töltve

Frank Sándor Venesz díjas mesterszakács már befűtött a Fehértói Halászcsárda kemencéjébe és készül a húsvétra. Bár az ünnep még odébb van, akkor is, ha az idén március végére, még a fűtésszezon idejére esik, a kemencére mégsem e-miatt van szükség.  Egy igazán különleges, kemencében sült, tipikusan húsvétra ajánlható ételt fog ezúttal elkészíteni.

 

Somodi Sándor ásotthalmi borász, az új borokról és egy hamarosan induló borkurzusról tart beszámolót

Somodi Sándor borász nemcsak az ásotthalmi pincészet közelsége, de a barátság és persze kiemelkedő szakértelme, tekintélye okán is gyakori vendége műsorunknak. Bár a szüret óta nem készítettünk vele interjút, pedig azóta sok fontos dolog történt a pincészet életében, például elkészültek az új borok. Ennél fontosabb apropója pedig aligha lehetne a következő pincelátogatásnak.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés