Törzsasztal 08.01.26.

Törzsasztal 08.01.26. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.01.26-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk legújabb adását látják.
Egy finom étel receptje és a borkészítés titkai képezik mai műsorunk gerincét. Frank Sándor a Fehértói Halászcsárda és Panzióban ezúttal egy kemencében sült báránycsülök receptjét és elkészítését mutatja be. Pelle László mini borkurzusában ez alkalommal a modern borkészítés ismereteibe avatja be nézőinket.

 

Videórecept: Frank Sándor ismét egy kemencés ételt, Bárány csülköt készít zöldség ágyon megsütve

Nem régiben készült el a Fehértói Halászcsárda és Panzió kemencéje. Ennek apropóján, ezekben a hónapokban Frank Sándor Venesz díjas mesterszakács kemencés ételek elkészítési módját mutatja be kedves nézőinknek. Ezek az ételek természetesen nemcsak kemencében készíthetőek el, hanem hagyományos sütőben is. Igaz ez a mai receptünkre is melynek legfontosabb alapanyaga a báránycsülök. A további hozzávalók, és az elkészítés módja pillanatokon belül kiderül.

 

Pelle László mini borkurzusának legújabb témájául a modern borkészítést választotta

Most pedig folytatjuk borismereti sorozatunkat, pontosabban Pelle László mini borkurzusát, melyben a bort kedvelő, a borkészítés iránt érdeklődő nézőinknek igyekszik érdekes és hasznos információkat átadni. A mai alkalommal megtudhatják, hogyan lesz a szőlőből bor és, hogy a modern borkészítés milyen eszköztárat alkalmaz.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés