Törzsasztal 08.01.12.

Törzsasztal 08.01.12. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.01.12-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 8. évfolyamának első adását, látják, mely sorozatunk 111. része. Ha a Szabó család rekordját még nem is sikerült megdönteni, talán már kijelenthetjük hogy az újkori televíziózás egyik legrégibb műsora a miénk. Reméljük, hogy ebben az esztendőben is sok érdekes és hasznos témával szolgálhatunk a gasztronómia és a borászat iránt érdeklődő nézőink számára, hisz az Önök megtisztelő érdeklődése tarja életben ezt a magazint.
A szavak helyett pedig most már lépjünk a tettek mezejére. Lássuk, mit kínálunk mára.  Neves vendéglátós szakembereket bemutató sorozatunkban ezúttal Papós Zoltánt a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola gyakorlati oktatásvezetőjét mutatjuk be, aki több mint 10 évet töltött a német vendéglátásban.
Mai adásunk második riportja szintén a vendéglátást állítja középpontba, hisz az éttermi mesterek országos találkozójának adott otthont Szeged a közelmúltban. A riportból többek között azt is megtudhatják, hogy kik is azok az éttermi mesterek és mi is voltaképpen a feladatuk.

 

Neves vengéglátós portré sorozat: a vendég Papós Zoltán - 1. rész

Papós Zoltán a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola gyakorlati oktatásvezetője. Vendéglátós portré sorozatunkban ezúttal rá esett a választásunk. Ehhez beosztása már önmagában is elegendő okot szolgáltatott, de további adalék hogy közel harminc évet töltött el a pályán, úgyis mondhatnám a terepen, ebből több mint 10 évet Németországban. Riportfilmünk első részében a német vendéglátással kapcsolatos tapasztalatairól beszél. A jövő hónapban, a második részben már jelenlegi munkája, a szakmai utánpótlás nevelés kérdései is terítékre kerülnek.

 

Éttermi mesterek találkozója a szegedi Roosevelt téri Halászcsárdában

Műsorunk második felében is a vendéglátással foglalkozunk. A témát pedig egy a közelmúltban lezajlott esemény, az éttermi mesterek országos találkozója szolgáltatja melyet ezúttal Szegeden tartottak az ország minden részéről érkezett, neves vendéglátós szakemberek. A találkozó záróeseménye egy vacsoraest volt a Roosevelt téri Halászcsárdában. De kik is tulajdonképpen az éttermi mesterek, mi a feladatuk és mi a jelentőségük a színvonalas vendéglátás szempontjából? Az eseményen készült riportunkból minden kérdésre választ kaphatnak.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés