Törzsasztal 07.12.22.

Törzsasztal 07.12.22. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.12.22-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Szép estét, kellemes kikapcsolódást kívánok a Törzsasztal valamennyi kedves nézőjének. Mindezt garantálni is tudom a következő fél órára, hisz borászati és gasztronómiai magazinunk sok finomságot kínál ma este is, mindenkinek, akik velünk tartanak.
Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, vadonatúj fehértói kemencéjében ezúttal disznótorost füstöl és spéci paraszt sparheltjében tepertős pogácsát süt.
Pelle László borszakértő pedig a mellé valóról gondoskodik, hisz ma is két bort fog kóstolni és ajánlani, ezúttal Gere Tamás és Zsolt pincéjéből.

 

Videórecept: Frank Sándor egy igaz füstölt disznótoros összeállítást és tepertős pogácsát készít.

Aki valaha, hideg téli estéken kuporgott kemence sutban és evett benne sült kenyeret vagy túrós lepényt, az pontosan tudja, hogy mi a jelentősége a kemencének. A Fehértói Halászcsárda legújabb remekműve ugyan nem a parasztházak búbos kemencéjét idézi, nem is melegedni kell mellette, sütni, sőt füstölni viszont kiválóan lehet benne. Frank Sándor a disznótoros füstölése mellett sütni is fog, de most nem a kemencében, hanem a mellette található rakott sparhelt lernijében.

 

Pelle László borkóstoló - Gere Tamás és Zsolt boraiból

Pelle László, a Törzsasztal borszakértője most két olyan bort kostól, melyek a Frank Sándor által a műsor elején bemutatott disznótoros és tepertős pogácsa mellé is kiváló kísérő lenne.  A két vörösbort ezúttal Gere Tamás és Zsolt villányi pincéjéből választottuk és mondanom sem kell, nem csalódtunk bennük.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés