Törzsasztal 07.06.09.

Törzsasztal 07.06.09. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.06.09-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket a képernyők előtt, Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk legújabb, szám szerint 97-ik adását látják. A szám önmagáért beszél, talán nem tűnök szerénytelennek, ha kijelentem hogy nem kis dolog ha egy vidéki televízióműsor megéri a századik adást, amire már igen jó esélyünk van. Ez persze lehetetlen lett volna az Önök kitüntető érdeklődése nélkül. Kérem hogy továbbra is tartsák meg ezt a jó szokásukat és most lássuk mai adásunkban mit tudunk tenni ennek érdekében.
Barta László az Algyői halászcsárda tulajdonosa folytatja fűszerismereti előadását, ezúttal a különféle fűszerek alkalmazási területeit mutatja be és igazi fűszerkavaládot varázsol a képernyőre, ínyencek különösen figyeljenek.
A Szegedi Borfesztiválon számtalan neves borászat képviselőjével készítettünk interjút, ezek egy része bele sem fért előző adásunkba, tehát ezúttal a sort Gere Tamással és Vylyan Pincével folytatjuk.
Műsorunkban láthatnak még aktualitásokat, programajánlót és híreket.
Jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánok a következő félórához.

Fűszer ismeret - a fűszerek alkamázási területei (Barta László előadása)

Ha azt mondom szeged és fűszer, akkor mindenki a szegedi paprikára gondol. Barta László fűszerismereti sorozatának második részében azonban nem lesz szó a paprikáról, hisz erről korábban már két részes előadást tartott. Ezek már csak az interneten a www.torzsasztal.com címen tekinthetőek meg. Lesz viszont számtalan egyéb fűszerkülönlegesség. Teljességre természetesen nem törekedhettünk hisz a világon használt fűszerek száma minden bizonnyal ezres nagyságrendben mérhető. A legfontosabb és leggyakrabban használt fűszerek azonban terítékre kerülnek és egyúttal arra biztatok mindenkit hogy főleg így a kerti grillezések idején és során bátran használja a friss zöld fűszernövényeket hisz ezek csodákra képesek.

XIII. Szegedi Borfesztivál - Interjú Gere Tamással és Debreczeni Mónikával a Vylyan Pince tulajdonosával

Az idei szegedi borfesztiválon már jócskán túl vagyunk, de a kellemes esték, a jó borok emléke még sokáig bennünk él. Ehhez szolgálunk a következő percekben némi adalékkal, hisz számtalan kiváló borászat vezetőjével, tulajdonosával készítettünk interjút melyek egy része eddig időhiány miatt nem kerülhetett adásba. Ezúttal a Gere Tamással és a Vylyan pincészet igazgatójával, Debreczeni Mónikával készült interjúnkat láthatják.

 
InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés