Törzsasztal 09.01.24.

Törzsasztal 09.01.24. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2009.01.24-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Köszöntöm kedves nézőinket. Ismét új műsorral jelentkezik a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin. Ez alkalommal is igyekszünk ínycsiklandóak lenni, ehhez pedig olyan szakembereket vonultatunk fel, akik ebben felülmúlhatatlanok.
Frank Sándor a Fehértói Halászcsárda és Panzió kemencéjében Borjú szűzpecsenyét készít olívaolajos, tökmagos cibattával.
Riportfilmet láthatnak Vida Péter szekszárdi borásszal, akit legutóbb az év borásza címre jelöltek.

 

Videórecept: Borjú szűzpecsenye olívaolajos, tökmagos cibattával

Frank Sándor mesterszakács, a Fehértói Halászcsárda és Panzió tulajdonosa munkatársával Kádár Németh Matild konyhafőnökkel a csárda kemencéje mellől jelentkezik legújabb receptjükkel. Egy igen nemes alapanyagból, borjú szűzpecsenyéből dolgoznak, de a mellékínált kenyérféle is igen különlegesnek nevezhető, amit olívaolajos, tökmagos cibattának hívnak.

 

Az Algyői Halászcsárda csapata a szüret idején ellátogatott Vida Péter szekszárdi birtokára

Még tavaly ősszel, a szüret idején jártunk pincelátogatáson a Szekszárdi Vida Péter borászatában. A kiváló és mélyen elkötelezett borász személyesen fogadta az Algyői Halászcsárda csapatát, akik velem együtt, szájtátva hallgatták igen érdekfeszítő előadását. Ismét jó példát láthattunk, arra, hogy a borkészítés tudománya mellett mennyire fontos a borász személyisége. Vida Pétert tavaly év végén egyébként az Év borásza címre is jelölték, melyet ezúttal Konyári János nyert el, de szerintem Péternek sem sokáig kell erre várnia. Most pedig következzen a vele készült interjú.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés