Törzsasztal 08.05.17.

Törzsasztal 08.05.17. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.05.17-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adása. Javaslom, töltsék velünk a következő fél órát, hisz lesz benne minden jó, piros alma és mogyoró helyett ínycsiklandó ételek és finom borok, hírek és programajánlat.
Két legfontosabb témánk pedig Frank Sándor lerniben sült joghurtos zöldség kompozíciója a reform táplálkozás jegyében és Pelle László borkurzusának következő része, melyben a borkotolás technikai tudnivalóit adja közre.

 

Videórecept: Frank Sándor Csusza tésztába csomagolt Joghurtos zöldséget készít libamájas gombával

Frank Sándor Venesz díjas mesterszakács a Fehértói Halászcsárda és Panzió kemencéje mellől jelentkezik, de ezúttal nem a kemencében, hanem a mellette lévő sparhelt lernijében fog sütni és nem afféle nehéz magyaros ételt, hanem egy akár reform vagy vegetáriánusnak is nevezhető ételt fog készíteni, melynek neve joghurtos zöldségek csuszatésztában.

 

Borkurzus Pelle Lászlóval - Borkóstolás, a borok színe

Pelle László a Törzsasztal borszakértője, mini borkurzusában ezúttal a borkóstolás és minősítés mikéntjéről beszél. Elérkezett a borfesztiválok és kerti partik ideje, nem árt tudni, hogy az adott borban milyen értékeket, ne adj isten, hibákat keressünk. Ne feledjék mit mondott Esterházy Péter író: Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés