Törzsasztal 08.04.19.

Törzsasztal 08.04.19. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.04.19-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Köszöntöm kedves nézőinket. Ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin. Legyenek Önök is vendégei szimbolikus törzsasztalunknak és töltsenek velünk egy kellemes félórát. A magunk részéről mindent megteszünk ennek érdekében. Műsorunk rövid tartalomjegyzéke azt hiszem mindenkit meggyőz erről.
Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács ezúttal a csongrádi töltött szűzpecsenye kemencés változatának elkészítését mutatja be. Pelle László műsorunk borszakértője folytatja mini borkurzusát, benne a borkóstolás és minősítés mikéntjéről fog beszélni.

 

Videórecept: Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács Tésztába csomagolt csongrádi töltött szűzpecsenyét készít

A szűzpecsenye azt gondolom már önmagában is egy igazán fejedelmi étel, de ha az ráadásul töltött,  leveles tésztában és kemencében sült akkor azt hiszem egy igazi különlegességről beszélhetünk. Nos, Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda kemencéje mellett ennek a fogásnak a receptjét és pontos elkészítését mutatja be.

 

Borkurzus Pelle Lászlóval - A téma a borkóstolás és minősítés

Nem állítom, hogy egy kellemes borozgatáshoz feltétlenül borszakértők, kell legyünk, de a borkóstolás technikáját ismerve sokkal többet megtudhatunk egy borról, és bizony az ital élvezeti értékét is jelentősen növeli egy kis borismeret. No de nem is okoskodok én tovább, inkább átadom a szót egy igazi szakembernek, Pelle László borszakértőnek, aki mini borkurzusában ezúttal a kóstolással kapcsolatos tudnivalókról beszél.

 

InterStat.hu
Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés