< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 14.05.05.

Törzsasztal 14.05.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda  
 

Art Hotel Szeged - Sanzon Étterem

 

 

Archívum

A 2014. 05. 05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Üdvözlöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin Kedves Nézőit. Két recept és mellé friss, ropogós, bajai borok, ez mai műsorunk kínálata egy mondatban. Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok Kecskesajttal töltött csirkemellet készítenek házi sonkába göngyölve, mángoldos batátával a Roosevelt téri Halászcsárdában.
Bemutatunk egy fiatal ám, nagyon ígéretes bajai borászatot, az Antal Pincészetet, amely a Hajós-Bajai borvidék kedvező talaj és klíma adottságainak köszönhetően remek, könnyed fehér, rozé és vörösborokat készít.
Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor háromfogásos menüsort varázsolt a Törzsasztalra. Most a főétel, a vörösborban pácolt borjú gerinc receptje következik.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyhájában kecskesajttal töltött csirkemellet készítenek mángoldos batátával

Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyháján Kecskesajttal töltött csirkemellet készítenek házi sonkába göngyölve, mángoldos batátával. Ez utóbbi két zöldség igazán egzotikussá teszi az ételt, bár valószínűleg sokan már a kecskesajtot sem tartják hétköznapi alapanyagnak.

 

Bemutatjuk a Hajós-Bajai borvidéken gazdálkodó Antal Pincészetet

Baján működik az Antal Pincészet, mely a Bajai borvidék adottságainak köszönhetően egy fiatal, mintaértékű, gyönyörű birtokon termeli a könnyed, friss üde borok alapanyagául szolgáló szőlőt. A korszerű technológia és a szakértelem már csak adalékul szolgál kitűnő boraikhoz, melyet nemcsak a hivatásos borbírálók értékelnek magas pontszámokkal, de a borbarátok is élvezettel fogyasztják.

 

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsor főételét tálalja a Törzsasztal nézőinek

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsort készített a Törzsasztal nézőinek. Ma az előétel után a főétel receptje következik, melynek már az alapanyaga a nyers, vörösborban pácolt borjúgerinc is szemet gyönyörködtető látványt nyújt, de a koronát az elkészült ételre természetesen a tálalás teszi fel. A desszertre majd következő adásunkban kerül sor.

 

  

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés