< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 14.04.07.

Törzsasztal 14.04.07. - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2014. 04. 07-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin Kedves Nézőit. Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok grillezett tintahalat készítettek vegyes zöldségsalátával a Roosevelt téri Halászcsárdában. Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor háromfogásos menüsorának az előételét, sült garnélát varázsol a Törzsasztalra.  Az Ópusztaszeri Böjtös Gasztrohétvége kapcsán az emlékpark igazgatója, Kertész Péter a Gundel Étterem konyhafőnökével böjtös rácpontyot sütöttek Gundel módra.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyhájában tintahalat készítenek zöldségsalátával

Mai műsorunk mindhárom receptje, nem csak könnyű és egészséges, de ráadásul a húsvét kapcsán az ünnep előtti nagyböjt kívánalmainak is megfelel.
Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyháján közkeletű nevén tengeri herkentyűt grilleznek vaslapon, amit Matild kalamárinak hív, de a tintahal elnevezés talán a legpontosabb megnevezés.

 

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsor előételét tálalja a Törzsasztal nézőinek

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsort készített a Törzsasztal nézőinek. Ma ebből az előétel receptjét ismerhetik meg, aminek eleganciája igazán illik az étterem hangulatához és az ínyencek ízléséhez. A főételre és a desszertre majd soron következő adásinkban kerül sor.

 

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban Merczi Gábor és Kertész Péter a rácponty gundeles változatát készíti el.

A húsvét előtti nagyböjthöz kapcsolódó Böjtös Gasztrohétvégét rendeztek az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol a látogatók vendéglátóhelyek, többek között a Gundel Étterem böjtös ételeit kóstolhatták. Ennek apropóján a neves étterem konyhafőnöke Merczi Gábor a park igazgatójával, Kertész Péterrel a böjtös rácponyt elkészítési módjára tanítják meg nézőinket.

  

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés