< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 14.03.03.

Törzsasztal 14.03.03. - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2014. 03. 03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin Kedves Nézőit. Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok medvehagymás lazacot sütnek a Roosevelt téri Halászcsárdában.
Bemutatjuk szeged egyik legújabb szállodájának vezetőjét, az Art Hotel Szeged szállodaigazgatóját Budea Ildikót. Pelle László borszakértő szőlő fajtaismereti sorozatában a magyar szőlőfajták közül most a méltán ismert és népszerű, igen közkedvelt Cserszegi fűszerest mutatja be.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyhájában medvehagymás lazac készítenek

Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyháján három receptből álló sorozatában mediterrán, vagy reform gasztronómia világában kalandoznak. Első alkalommal egy szép és nemes fogás, a medvehagymás lazac elkészítését mutatják be a Törzsasztal nézőinek.

 

Bemutatkozik az Art Hotel Szeged - riport Budea Ildikó szállodaigazgatóval

Az Art Hotel Szeged igen rövid idő alatt a város meghatározó vendéglátóhelyévé vált. Színvonalas szolgáltatásai mellett szükség volt ehhez olyan munkatársakra, vezetőre, akik mindent megtesznek azért, hogy kulturális és gasztronómiai centrummá váljanak a városban. A szálloda igazgatót, Budea Ildikót bemutató riportunkból egy sikeres szakember érdekes és sok tanulsággal szolgáló életrajzát ismerhetik meg.

 

Pelle László szőlő világfajtákat bemutató sorozatában a Cserszegi Fűszeressel ismerteti meg a borszerető közönséget

Pelle László, a Törzsasztal borszakértője világfajtákat bemutató sorozata után a magyar vagy hazánkra különösen jellemző szőlőfajtákat vesszük sorra. Ma a hazánkban méltán ismert és népszerű Cserszegi Fűszeres következik, mely olyannyira magyar fajta, hogy megteremtője a nemrégiben elhunyt neves szőlőnemesítő Bakonyi Károly.

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés