< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 14.06.02.

Törzsasztal 14.06.02. - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda  
 

Art Hotel Szeged - Sanzon Étterem

 

 

Archívum

A 2014. 06. 02-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Köszöntöm Kedves Nézőinket. Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok tejszínben pácolt, roston busát készítenek dinnyesalátával.
Riport összeállítást láthatnak a XX. Szegedi Borfesztiválon résztvevő borászokkal.
Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor háromfogásos menüsorának desszertje következik, melynek főbb alapanyagai: speciálisan hőkezelt körte, különleges csokoládék és kéksajt.
A közelmúltban ünnepelte 25. születésnapját az Algyői Halászcsárda.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda díszkútjánál tejszínnes mártásban pácolt busát készítenek roston

Egy mediterrán stílusú roston sült busa dinnye salátával, egy különleges desszert és pincék, borok a Szegedi Borfesztivál hatalmas kínálatából. Ez a Törzsasztal mai ajánlata.
Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda díszkútjánál nyári, faszéparázson, vaslapon sült ételeket készítettek nézőinknek. Ezek sorában az első a tejszínben pácolt busa, mellé dinnye saláta avokádóval és bodzavirággal.

 

Összefoglaló a XX. Szegedi Borfesztiválról az Antal, a Béla, a Koch, a Sajgó és a Varsányi pincészetek részvételével

A XX. Szegedi Borfesztivál is és képes volt az előző évi rendezvényt méretben, kínálatban, színvonalban jócskán felülmúlni. Riport összeállításunkban az Antal, a Béla, a Koch, a Sajgó és a Varsányi pincészetek képviselőivel beszélgettünk legkiemelkedőbb boraikról.

 

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsor desszertjét tálalja a Törzsasztal nézőinek

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsort készített a Törzsasztal nézőinek. A remekbe sikerült elő és főételt egy túlzás nélkül állíthatom, igazán különleges desszert követ. A főbb összetevők még hátköznapinak nevezhetőek, de a csokoládé, a kéksajt és a körte speciális elkészítési módja már feszegeti az amatőr konyha határait.

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés