< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 13.11.04.

Törzsasztal 13.11.04. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2013. 11. 04-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazinunk Kedves Nézőit. Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok egy óriás flekkent sütnek tárcsán, a helyszín pedig a budapesti Duna part, pontosabban az ott található Szegedi Halászcsárda terasza. A fleckennek méltó kísérője egy kitűnő, testes villányi vörösbor. Műsorunkban egy viszonylag fiatal, de annál sikeresebb Nagyharsányi pincészetbe látogatunk el, ahol a VinArt Borászattal ismerkedünk meg. Hír és Programajánló rovatunkban a Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyéről láthatnak egy rövid mozgóképes hangulatjelentést, majd néhány Márton-napi programot ajánlunk figyelmükbe.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild mesterszakács a Szegedi Halászcsárdában óriás flekkent készít, és megismerhetünk néhány, a hús szeletelésével kapcsolatös trükköt is

Kezdjük mai műsorunkat egy fajsúlyos témával, hisz ismét a budapesti Belgrád rakpartra, a Szegedi Halászcsárdába invitálom Önöket, ahol Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakács egy kiadós és nagyon finom étellel, egy tárcsán sült óriás fleckennel vár bennünket, amit először azonban még el is kell készíteni. Jó lehetőség ez arra, hogy ellessenek a séfektől néhány szakmai fogást és legközelebb otthon is kipróbálják egy hasonló étel elkészítését receptajánlónk segítségével.

 

Koch Csaba bemutatja a villányi VinArt Pincészetet

A következő percekben a vörösbor hazájába, a Villányi borvidékre, egészen pontosan Nagyharsányba a VinArt Pincészetbe látogatunk el, amely fiatal kora ellenére máris igen látványos sikereket ért el. Nem véletlenül, hisz tulajdonosa Koch Csaba a Hajós-Bajai borvidék legsikeresebb borászatával már letette névjegyét. A pince után igazán festői környezetben folytatjuk riportunkat, hisz a szüret utolsó napja előtt jártunk a diósviszlói szőlőhegyen, ahol őszi színorgia és gyönyörű Cabernet Sauvignon és Merlot fürtök fogadtak bennünket.

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés