< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 13.09.02.

Törzsasztal 13.09.02. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2013. 09. 02-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Kedves Nézőit! Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok ezúttal is a fővárosból, a Szegedi Halászcsárda teraszáról jelentkeznek egy roston kacsamell recepttel, melyet párolt lilakáposztával töltöttek, mellé pedig rosén párolt körtét tálaltak. Pelle László borszakértő és Barta László az Algyői Halászcsárda tulajdonosa, Imrehegyen a Béla Borászatban egy rosét kóstoltak és mellé algyői halászlé főtt a bográcsban.  Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és vendégséfje, egy szerb stílusú, faszénparázson sült, sajttal töltött, baconba göngyölt fácánmell receptjét mutatják be.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild mesterszakács a Szegedi Halászcsárdában párolt lilakáposztával töltött kacsamellet süt roston

Mint azt az előzetesünkben láthatták, impozáns helyszínek szép és finom enni-innivalók várják a következő félórában Önöket. Érdemes lesz tehát velünk tartani.
Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok az esti Duna-part, az Erzsébet híd látképével a hátuk mögött, a Szegedi Halászcsárda teraszán mutatják be legújabb receptjüket, a párolt lilakáposztával töltött roston kacsamellet, melynek a körete sem nevezhető mindennapinak.

 

Borkóstoló és szegedi halászlé az imrehegyi Béla Borászat szőlői között

Pelle László borszakértő és Barta László az Algyői Halászcsárda tulajdonosa Imrehegyre látogattak, ahol a dűnék között, fölött teremnek a Béla Borászat szőlői.
A hangulatos környezetben azt vizsgálták a Törzsasztal népes táborának hatható közreműködésével, hogy milyen erényekkel rendelkezik a Béla rosé és, hogy mennyire szerencsés egy jó kis algyői halászlé mellé kortyolgatni?

 

A Stüszi Vadász Étterem teraszán llés Németh István az étterem vendégséfje sajttal töltött, baconba göngyölt fácánmellet készít

A grillezés előnyeit, a szabadban, barátokkal történő borozgatás jótékony hatásait aligha kell bizonygatni. Már csak azt kell eldönteni, hogy mi kerüljön a faszénparázsra és a poharakba. Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és vendégséfje egy szerb stílusú, faszénparázson sült, sajttal töltött, baconba göngyölt fácánmell receptjét mutatják be. Próbálják ki bátran, biztosan ízleni fog Önöknek is.

 

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés