< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 13.08.05.

Törzsasztal 13.08.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2013. 08. 05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Kedves Nézőit! Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Szegedi Halászcsárda Gellért hegyre néző teraszán egy újabb mediterrán különlegességet, ananász ágyon tálalt roston harcsafilét készítenek parajjal és sajttal. A XIX. Szegedi Borfesztiválon készült riportjaink sorában most két villányi és egy verpeléti pincészet tulajdonosaival készült összeállítás következik, név szerint Gere Zsolt, Polgár Zoltán és Farkas Gedeon, utóbbi a Varsányi Pincészet színeiben. Hangulatjelentést láthatnak a július első felében megrendezett Bajai Halfőző Fesztiválról, és ezzel már a Szegedi Halfesztiválra hangolunk, melyre szeptember első hétvégéjén kerül sor.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild mesterszakács a Szegedi Halászcsárdában ananász ágyon tálalt roston harcsafilét készít parajjal, és sajttal

Borászati és Gasztronómiai Magazinunk ezúttal sem szűkölködik szép és finom enni-innivalókban. A sort ezúttal is Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok nyitják, akik egy újabb mediterrán receptet mutatnak be, mégpedig az ananász ágyon tálalt roston harcsafilét parajjal, és sajttal. A helyszín hasonlóképpen elegáns és látványos, hisz ezúttal a Szegedi Halászcsárda teraszára költöztünk, a háttérben a kivilágított Erzsébet híddal. A látvány bizonyára különösen melengetni fogja a szegediek szívét, hisz halászlevünk igazán méltó helyen, a főváros egyik legszebb pontján népszerűsíti a várost.

 

XIX. Szegedi Borfesztivál - Gere Zsolt, Polgár Zoltán és Farkas Gedeon

Egy szegedi székhelyű borászati és gasztronómiai műsor számára igen fontos és egyben kényelmes rendezvény a Szegedi Borfesztivál, hisz több mint száz borászat házhoz jön, amelyeknek tulajdonosai, borászai is többnyire megtisztelik ezt a rangos fesztivált. Sokukkal készítünk ilyenkor riportot, egy adásban el sem férnek mindannyian. Soron következő összeállításunkban Gere Zsolt és Polgár Zoltán villányi és Farkas Gedeon verpeléti borászokkal beszélgetünk.

 

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés