< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 13.06.03.

Törzsasztal 13.06.03. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2013. 06. 03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Köszöntöm a Törzsasztal valamennyi Kedves Nézőjét! Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárda konyháján ezúttal nílusi sügért készítenek zöldborsó körettel. Riport-összeállítást láthatnak a XIX. Szegedi Borfesztiválról, benne többek között Béla Zoltán, Gere Zsolt, Koch Csaba, Polgár Zoltán és Sajgó Gábor borászokkal.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild mesterszakács a felújított Roosevelt téri Halászcsárdában nílusi sügért készít mascarpone-s zöldborsó körettel

Mai műsorunkban elsőként Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok egy újabb receptjét ismerhetik meg a Roosevelt téri Halászcsárda mediterrán étlapjáról. Az alapanyag, a nílusi sügér egyértelműen a forró éghajlati övről származik, nem úgy a zöldborsó, mely hazánkban is őshonosnak tekinthető, de köretként való elkészítési módja nem nevezhető hagyományosnak, legyen most elég csak az egyik fontos összetevőre, a mascarponéra utalnom.

 

XIX. Szegedi Borfesztivál - Béla Zoltán, Gere Zsolt, Koch Csaba, Polgár Zoltán, Sajgó Gábor, Farkas Gedeon, Horváth Erzsébet, Pelle László

Tizenkilenc gombócból bizonyára sok, borfesztiválból viszont tiszteletreméltó és rangot biztosító széria. Az idén ugyanis immáron XIX. alkalommal rendezték meg Szegeden az ország egyik legrégibb és legrangosabb borfesztiválját. Több mint száznegyven hazai pince képviseltette magát a Széchenyi téren, köztük a hazai minőségi borászat szinte valamennyi rangos képviselője, melyek az időjárással ellentétben a nagyszámú látogatóra az idén sem panaszkodhatott.

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés