< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 12.09.03.

Törzsasztal 12.09.03. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2012. 09. 03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin kedves nézőit.
Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszán chilis báránymájat sütnek vaslapon.
Riportot láthatnak a Dél-balatoni Pócz Pincészetről és borújdonságaikról.
Sok érdekes információt tudhatnak meg egy másik riportunkból a bor, főként a vörösbor jótékony egészségügyi hatásairól és a borfogyasztás egészséges mértékéről.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild konyhafőnök a Fehértói Halászcsárda teraszán chilis báránymájat készít.

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok már egy hónapja várnak bennünket a Fehértói Halászcsárda teraszán, ahol legutóbb a boszorkányszigeti batyus halászlé receptjét osztották meg velünk. Időközben azonban átköltöztek a faszénparazsas grill pultjuk mögé, ahol egy chilis báránymájat fognak sütni.

 

XVIII. Szegedi Borfesztivál  - Pócz Pincészet

A Szegedi Borfesztivál hónapokra elegendő témát kínál, ezért ne csodálkozzanak azon, hogy még mindig ott készült riportokat láthatnak.
Mindenesetre a következő interjúban, melyet Pócz Józseffel, a balatonlellei Pócz Pincészet tulajdonosával készítettünk, kizárólag olyan információk hangzanak el, amik a mai napig, de még holnap is aktuálisak lesznek..

 

Nők a bor világában  - borkonferencia

A Szegedi Borfesztivál kísérő rendezvénye volt a Nők a bor világában elnevezésű konferencia. Ott készült következő riportunk, mely többek között a vörösbor jótékony hatásairól és az egészséges borfogyasztás kívánatos mértékéről szól! Uraim figyeljenek erősen, mert a jövőben nyugodt szívvel hivatkozhatnak az itt elhangzottakra, hisz ezeket az örvendetes információkat egy szakember mondja el, aki ráadásul hölgy.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés