< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 12.03.05.

Törzsasztal 12.03.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 193. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2012.03.05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin Nézőit!
Frank Sándor és Kádár Németh Matild a Kék Csillag Étterem felújított konyhájában Pezsgős nyúlcomb készít cognac-os nyúlmáj raguval, mascarpone-s pirított mandulás rizzsel.
Világfajtákat bemutató sorozatunk ötödik részében áttérünk a vörös világfajtákra és a sort a Cabernet Sauvignonnal nyitjuk. Pelle László nemcsak a szőlőfajtáról beszél, de egy Bock Cabernet-t meg is kóstol, és tapasztalatait közreadja nézőinknek.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild konyhafőnök a felújított Kék Csillag Étterem konyhájában Pezsgős nyúlcombot készít cognac-os nyúlmáj raguval.

Mai műsorunkat egy kitűnő recepttel kezdjük, melyet Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsoknak köszönhetünk. Nem csak a neve elegáns, de az összetevői alapján egy valóban különleges ínyencség elkészítési módját ismerhetik meg a következő percekben. Ez pedig nem más, mint a Pezsgős nyúlcomb cognac-os nyúlmáj raguval, mascarpone-s, pirított mandulás rizzsel.

 

Pelle László a vörös szőlőfajtákkal folytatja sorozatát, és a Cabernet Sauvignon-t mutatja be, majd a Bock Pincészet 2008-as Cabernet Sauvignon-ját kóstolja


Pelle László fajtaismereti sorozatának első négy részében a fehér világfajtákkal ismerkedtünk meg. Most a kékszőlőkön a sor, amit mi mással kezdhetnénk, mint a vörösborok királyával, a világszerte a legnagyobb presztízsű szőlő és borfajtának tartott Cabernet Sauvignon-nal. A korábbi előadásokat weboldalunkon, a torzsasztal.com címen találják meg, csakúgy, mint az elmúlt évek teljes adásait.

 


 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés