< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 12.02.06.

Törzsasztal 12.02.06. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 192. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2012.02.06-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin Nézőit!
Frank Sándor és Kádár Németh Matild a Kék Csillag Étterem felújított konyhájában Mézes kacsamellet készít, sült almával.
Világfajtákat bemutató sorozatunk negyedik részében a francia eredetű Szürkebaráttal, vagy eredeti nevén a Pinot Gris-vel ismertet meg bennünket Pelle László borszakértő, majd kóstolja és értékeli a Salánki Pincészet 2009-es Szürkebarátját.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild konyhafőnök a felújított Kék Csillag Étterem konyhájában mézes kacsamellet készít.

Frank Sándor mesterszakács több mint tíz éve, hónapról-hónapra új receptet mutat be a Törzsasztal nézőinek, de nemcsak a receptek terén képes a folyamatos megújulásra, hanem a helyszínek terén is igen sokoldalúnak bizonyul. A halászcsárdák után most ismét új konyhában, a Kék Csillag Étteremben készít egy mézes kacsamellet Kádár Németh Matild segítségével.

 

Pelle László egy újabb fehér szőlőfajtát, a Szürkebarátot mutatja be, és a Salánki Pincészet 2009-es Szürkebarátját kóstolja

Folytatjuk borismereti sorozatunkat, melyben a világ és hazánk fontosabb szőlőfajtáival ismerkedhetnek meg, Pelle László borszakértő segítségével. A negyedik részben a Szürkebarát következik, mely egy francia eredetű szőlőfajta a Pinot családból, a Pinot Blanc és a Pinot Noir közvetlen rokona, eredeti francia neve pedig Pinot Gris. A következő percekben további érdekességeket tudhatnak meg erről a hazánkban is közkedvelt fajtáról, sőt szakértőnk egy balatoni szürkebarátot meg is kóstol, és tapasztalatait megosztja nézőinkkel.

 


 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés