< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 11.12.05.

Törzsasztal 11.12.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 190. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2011.12.05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin valamennyi kedves nézőjét. A következő fél óra ismét az ínyenceknek, a borbarátoknak tartogat kellemes élményeket.
A Fehértói Halászcsárda kemencéjében egy ünnepi ételt, gesztenyével töltött pulykát süt Frank Sándor mesterszakács és Kádár Németh Matild konyhafőnök.
Riportot láthatnak a huszadik születésnapját ünneplő Hansági Ferenc Vendéglátóipari Szakközépiskoláról.
Folytatjuk a világfajtákat bemutató sorozatunkat, melyben a francia eredetű Chardonnay után a Németországból származó Rajnai Rizling következik.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár Németh Matild konyhafőnök a Fehértói  Halászcsárda kemencéjében gesztenyével töltött pulykát készít.

Kezdjük a műsort a nagyágyúval, ami nem túlzás, hisz a pulyka tényleg annak számít, pláne ha gesztenyével van csőre töltve. Nyugodtan nevezhetjük a Frank Sándor mesterszakács és Kádár Németh Matild konyhafőnök által a Fehértói Halászcsárda kemencéjében sülő pulykát ünnepi ételnek, bár az Amerikában a hálaadás napján kötelező szárnyast nálunk a karácsonyi asztalra szokás tálalni.

 

Pelle László egy újabb fehér szőlőfajtát, a Rajnai Rizlinget mutatja be, és Somodi Sándor ásotthalmi borász 2009-es Rajnai Rizlingjét kóstolja

Pelle László borszakértő segítségével készülő, szőlőfajtákat bemutató sorozatunkat a fehér világfajtákkal kezdtük, most a második részben a francia eredetű Chardonnay után a német Rajna vidékéről származó Rajnai Rizlinggel folytatjuk, és bemutatjuk Somodi Sándor ásotthalmi borász 2009-es Rajnai Rizlingjét.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés