< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 11.11.07.

Törzsasztal 11.11.07. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 189. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2011.11.07-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adást láthatják a következő fél órában!  Kérem, tartsanak velünk.

A Fehértói Halászcsárda terasza ezúttal is egy ínycsiklandozó étel receptjével várja nézőinket, hisz Frank Sándor mesterszakács zöldfűszeres óriásflekkent készít lecsós burgonya körettel.
Riportot láthatnak Tiffán Zsolt borásszal, akivel a Villányi Vörösbor Fesztiválon beszélgettünk, többek között az idei évjáratról, a borászok adminisztrációs terheinek csökkentéséről, a villányi borturizmus és bormarketing helyzetéről.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács a Fehértói  Halászcsárda teraszán óriásflekkent készít lecsós burgonyával.

Elsőként ellátogatunk a Fehértói Halászcsárda teraszára, ahol Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács egy hatalmas, pácolt sertés flekkennel vár bennünket. Sem az alapanyaga, sem a mennyisége alapján nem nevezhető éppen fogyókúrás ételnek, az általa elkészítendő fogás. Néha azonban, talán megengedhetjük magunknak, hogy a gasztronómiai élmény háttérbe szorítsa az egészséges táplálkozást, másrészt a recept nem írja elő, hogy feltétlenül egy személynek kell elfogyasztania egy ilyen hatalmas adagot, ráadásul a flekken mérete is igény szerint testre szabható.

 

Villányi Vörösbor Fesztivál - riport Tiffán Zsolttal

A Törzsasztal stábja a közelmúltban a Villányi Vörösbor Fesztiválon járt, ahol többek között riportot készítettünk Tiffán Zsolttal is. A neves borászt, politikust többek között az idei termésről, a várható évjáratról kérdeztük, aki a többi villányi borászhoz hasonlóan csak jó hírrel tudott szolgálni. Az is örömteli ígéret a részéről, a borágazat, a bortermelők és borkedvelők számára, hogy a kormány jelentősen csökkenteni szándékozik a bürokráciát, így a borászoknak több ideje marad a lényeggel, vagyis a borral való törődésre.


 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés