< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 11.10.03.

Törzsasztal 11.10.03. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 188. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2011.10.03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin valamennyi Kedves Nézőjét!

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a Fehértói Halászcsárda teraszán, roston fogast készít gombás rákraguval, bébiparajos rizs körettel. Pelle László borszakértő pedig Chardonnay-t ajánl e kitűnő halétel mellé, és egyúttal világ és hungarikum szőlőfajtákat bemutató sorozatunk első részében megismertet bennünket ezzel a kitűnő világfajtával.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács a Fehértói  Halászcsárda fogasfilét készít roston gombás rákraguval és bébiparajos rizzsel.

Egy újabb egészséges és elegáns receptet mutat be nekünk Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a Fehértói Halászcsárda teraszán. Sándor időről-időre elkalandozik a csárda fő profiljától, a haltól, de gyorsan vissza is talál, hisz ezúttal ismét a hal, mégpedig a fogas lesz a főszereplő.
A roston fogas ugyan magában is finom étel, de annak elkészítéséhez nem kell túlzottan nagy kreativitás. A körettel és a mellé kínált raguval viszont egy nagyon elegáns és különleges étel kapunk.

 

Borkóstoló és borismeret Pelle Lászlóval - A Chardonnay

Pelle László a Törzsasztal borszakértője új sorozatot indít műsorunkban, melyben először a világfajtákat, majd a hazai hungarikum szőlőfajtákat mutatja be.
Nem volt közöttünk vita abban, hogy a sorozatot csak a Chardonnay-val kezdhetjük, hisz ez az a fehér szőlőfajta, melyet a világ szinte valamennyi borvidékén termesztenek, és az egész világon ismernek, és szívesen fogyasztanak a borkedvelők. Először a szőlőről, majd a belőle készülő borról lesz szó, és a végén egy Nyakas Chardonnay kóstolással fejeződik be a következő néhány perc.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés