< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 11.09.05.

Törzsasztal 11.09.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 187. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2011.09.05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Köszöntöm Kedves Nézőinket! Ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin, mely ezúttal is az ízlelőbimbókat veszi célba.

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a Fehértói Halászcsárda teraszán tanyasi filézett nyúlcombot süt, köretként pedig ünnepi zöldbabfőzeléket készít. Hogy mitől ünnepi? Rövidesen kiderül. E kitűnő fogás mellé pedig imrehegyi száraz fehérborokat kínálunk, hisz riportfilmet láthatnak a Béla Borászatról, ahol most készült el az ultramodern feldolgozó, amelytől még a korábbinál is szebb reduktív borok születését remélhetjük.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács a Fehértói  Halászcsárda teraszán filézett, pirított nyúlcombot készít kapros zöldbabfőzelékkel.

A csábítás első eszköze egy tanyasi nyúlcomb lesz, amelyből Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda teraszán varázsol egy kitűnő fogást, melynek a körete hétköznapinak tűnhet, de ez zöldbabfőzelék kicsit más lesz mint a megszokott.

 

Elkészült az imrehegyi Béla Borászat új feldolgozó üzeme, melyet Béla Zoltán mutat be

Béla Zoltánt sokan ismerik Szegeden, hisz túl azon, hogy a Szegedi Borfesztiválion évek óta jelen van boraival, imrehegyi pincéje viszonylag közel, Kiskunhalas és Kecel között található, és a Kunsági Borvidék egyik kimagasló borászata. Most egy újabb ok a személyes látogatásra, hogy elkészült a Béla Borászat korszerű, reduktív feldolgozó üzeme és kóstolótermük. Mi is ebből az apróból készítettünk riportot, melynek során egy brüsszeli aranyéremre is fény derült.

 


 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés