< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.12.06.

Törzsasztal 10.12.06. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 178. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2010.12.06-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Köszöntöm a Törzsasztal mellett és a képernyő előtt ülő Kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk legújabb adását látják, benne friss Frank recepttel, és egy kitűnő villányi borásszal.

 

Frank Sándor és Feil Tibor a Fehértói Halászcsárda kisgőrbői szőlőbirtokán roston kecsegét készít faszénparázson, kapribogyós-gombás töltelékkel.

Frank Sándor mesterszakács és munkatársa Feil Tibor a Kisgörbői Szőlőbirtokon, roston kecsegét készít faszénparázson, kapribogyós-gombás töltelékkel. Ennek apropóján az is kiderül, hogy a jó ételhez mennyire fontos az ezúttal szó szerint, tiszta forrásból származó megbízható, jó minőségű friss alapanyag, melyet a Tapolcai barlang vizéből halásztunk ki, ugyanis a halnevelő nincs messze a Kisgörbőtől, és a főzőcskét az alapanyag beszerzése előzte meg.

 

A Roosevelt téri Halászcsárda Márton-napi borvacsorájának vendége volt Tiffán Zsolt.

A Roosevelt téri Halászcsárda közelmúltbéli Márton-napi borvacsorájának vendége a villányi Tiffán Pincészet társtulajdonosa Tiffán Zsolt volt, aki a pince kiválóságait is magával hozta, melyeket a vacsora fogásai mellé szolgálták fel.
A borász-országgyűlési képviselővel nemcsak boraikról, de a hazai borágazat jövőjéről is beszélgettünk, amelynek felvirágoztatása immáron politikai programmá is vált.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés