< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.05.08.

Törzsasztal 10.05.08. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin ItTörzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 168. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.
Archívum

A 2010.05.08-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket, ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin, benne minden mi szem-szájnak ingere.
Mai műsorunkban egy receptet láthatnak a Fehértói Halászcsárdából, ahol Frank Sándor mesterszakács és Randóti Ramon káposztás harcsát készítenek bajai halfőző bográcsban.
Másik riportunk ugyan nem recept lesz, viszont egy olyan fantasztikus alapanyagról, fűszerről szól, ami csodákat művel még a legegyszerűbb ételekkel is. Ez pedig nem más, mint a mostanság egyre divatosabb szarvasgomba.

 

Frank Sándor és Radnóti Ramon káposztás harcsát készít a Fehértói Halászcsárdában

A következő receptajánló étele egy bajai halfőző bográcsban fog készülni, bár ezúttal nem bajai halászlé, hisz azt az előző műsorunkban főzött Frank Sándor a Fehértói Halászcsárda tulajdonosa és munkatársa Radnóti Ramon. Ha már úgyis kéznél volt a bogrács, adta magát az ötlet hogy a káposztás harcsa is ebben a nagyszerű találmányban készüljön. Az eredmény természetesen visszaigazolta a várakozásokat.

 

Érdekességek és hasznos információk a szarvasgombáról

A szarvasgomba, igen ritka, méregdrága, fantasztikusan finom és az átlagember nem juthat ehhez a különleges csemegéhez. Ezek a megállapítások uralták a közvéleményt az elmúlt évtizedekben, amelyek többsége szóról-szóra igaz. Kivéve, hogy az átlagemberek számára elérhetetlen. Manapság ugyanis a szarvasgomba, különféle feldolgozott formában, pl. fűszerként már az üzletek polcain is megfizethető áron elérhető. A következő riportunkban egy szarvasgomba szakértő sok hasznos és érdekes információt közöl erről a kuriózumról.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés