< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.04.24.

Törzsasztal 10.04.24. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin ItTörzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin - 167. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.
Archívum

A 2010.04.24-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin valamennyi kedves nézőjét. A vendéglátás és a gasztronómia szépsége, annak hivatásszerű gyakorlása adja mai műsorunk tematikáját, ami persze nem tekinthető újdonságnak műsorunkban.
Elsőként Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa mutat be egy újabb receptet az étlapjukról, mely ezúttal nem vadból készül, hanem baromfiból és Pásztorábránd a neve.
Ezt követően pedig Szamosi Ferenc cukrász-mesterszakáccsal ismerkedhetnek meg, aki afféle közönség vagy show szakács, hisz bemutatók szpíkere, műsorvezetője, de ha kell a mikrofont fakanálra cseréli.

Illés Németh István és segítője a Stüszi Vadász Étteremben Pásztorábrándot készít.

Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa többségében vad ételek receptjeit adta közre az elmúlt évek során. De mivel nemcsak vadak találhatóak az étlapjukon, ezúttal egy igen népszerű szárnyas ételre esett a választása, melyben sok zöldség is található. Akkor most lássuk, hogyan készül a pásztorábránd.

 

Szamosi Ferenc a Magyarok Nagy Asztala Gasztronómiai Fesztiválon

Szamosi Ferenc cukrász-mesterszakács az utóbbi években bemutató főzéseken nagyközönség előtt kamatoztatta szaktudását és beszédkészségét, de számtalan gasztronómiai rendezvény szpíkere, műsorvezetője is. Így aztán egészen más a rálátása a szakmára, a közönség, a vendég lelkére, gondolkodására. Nagyon tanulságos interjút készítettem vele a Magyarok Nagy Asztala Gasztronómiai Fesztiválon, hisz nála kevesen tudják jobban, hogy mire van szüksége a vendégnek.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés