< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.02.27.

Törzsasztal 10.02.27. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin ItTörzsasztal Borászati és Gasztonómiai Magazin 163. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.
Archívum

A 2010.02.27-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adását látják.
A gasztronómia, ételek, italok, az evés-ivás játsza a főszerepet a következő harminc percben, de mi másról is szólhatna egy gasztronómiai műsor. Jó apropót szolgáltat ehhez a közelmúltban lezajlott ötödik torkos csütörtök, amikor is megmozdult az ország apraja-nagyja és igyekezett az éttermek kínálatából minél jobban lakni, természetesen fél áron. Összefoglalónkban szegedi éttermekbe látogatunk el és belekukkantunk a nagy fazékba, bödönbe és a púpozott bográcsokba is.
A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje már a torkos csütörtök utáni időszakra ajánl egy fácánmell receptet, melyet szatmári módra fognak elkészíteni.

 

A torkos csütörtökön ellátogattunk néhány szegedi vendéglátóhelyre (Diófa Vendéglő, Roosevelt téri Halászcsárda, Stüszi Vadász Étterem, Halácsi Kúria Étterem)

A torkos csütörtök töretlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számtalan étterem nevez a programra, amelyek aztán csordultig telnek éhes vendégekkel. Vendég és vendéglátó egyaránt elégedettnek tűnik, legalábbis a szegedi torkos csütörtöki étterem körképünk ezt bizonyítja.

 

A Stüszi Vadász Étterem Tulajdonosa és séfje fácánmellet készít szatmári módra

A Stüszi Vadász Étterem Tulajdonosa és séfje a szatmári szilvát ezúttal nem pálinka formájában kínálja, hanem egy fácánmell recept fontos és meghatározó összetevőjeként, eredeti szilva formájában kínálja. Az étel neve ezért lett fácánmell szatmári módra.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés