< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.11.21.

Törzsasztal 09.11.21. - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.11.21-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint látják. A november a gasztronómiában, vendéglátásban a Márton naphoz kötődő libaételek és az újborok jegyében telik, mint ahogy mai műsorunk is, hisz beszámolunk a Roosevelt téri Halászcsárdában megrendezett Márton napi újborkóstoló és vacsoraestről, melyen a kitűnő liba menüsor előtt és mellett számtalan neves pincészet újborait is megkóstolhatták a vendégek.
A Stüszi vadász étterem tulajdonosa és séfje az új étlapjukról ezúttal nem vad, hanem egy baromfi étel elkészítését mutatja be.

 

Márton-napi vacsoraest és újborkóstoló a Roosevelt téri Halászcsárdában

Márton-napi újborkóstolót és vacsoraestet rendeztek a Roosevelt téri Halászcsárdában. A Hatfogásos menüsor előtt a Gradowski, a Juhász testvérek, a Somodi, a Polgár és a Vylyan pincészetek újborait kóstolhatták a vendégek. A menüsor mellé Wunderlich borokat kínáltak.

 

A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és munkatársa csirke csíkokat készít csípős mártással

A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és munkatársa szakítva a hagyományokkal a vadételek után egy rövid kitérőt tesz a baromfiudvar irányába, és ezúttal egy szárnyas étel elkészítését mutatja be. Ennek apropója, hogy az étterem a vadak mellett magyaros ételeket is felvett az étlapjára. De azért itt a Törzsasztalon és az étteremben is, a vadból készült fogások játsszák a főszerepet a jövőben is.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés