< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.10.24.

Törzsasztal 09.10.24. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.10.24-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint látják. Csúcsra járatjuk mai műsorunkat, hisz a csúcsborászat és a csúcsgasztronómia játssza a főszerepet a következő fél órában. Valóban hajlamos vagyok a költői túlzásokra, szónoki fordulatokra, de most tényleg az abszolút csúcsra törünk, hisz ezt a rangot senki sem vitathatja el olyan villányi borászatoktól, mint a Bock, Gere, Polgár és a Tiffán pincék. Tulajdonosaikkal a villányi borfesztiválon készítettünk riportot.
Ha pedig a gasztronómiáról van szó, akkor szintén túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Gordon Ramsey és a tulajdonában lévő exkluzív, Michelin csillagos londoni étterem a csúcsgasztronómiát képviseli. Egy fiatal szegedi szakács, Barta László most ebben az étteremben dolgozik. A vele készült interjú segítségével a vérprofi, angol vendéglátásba nyerhetnek betekintést.

 

A Villányi Borfesztiválon jártunk, ahol Bock Józsefet, Gere Zsoltot, Polgár Zoltánt és Tiffán Zsoltot az idei termésről és az újborokról kérdeztük.

A Villányi Vörösborfesztivál hazánk egyik legrangosabb borfesztiválja. Ez nyilván köszönhető annak is, hogy a borvidék hazánk legszebb vörösborait adja, másrészt sok kiváló, neves borász gazdálkodik a településen. Velük is összefuthattak a fesztivál látogatói, mint ahogy a Törzsasztal stábja is felkutatta a tömegben Bock Józsefet, Gere Zsoltot, Polgár Zoltánt és Tiffán Zsoltot, akikkel elsősorban az idei termésről és az új borokról beszélgettünk.

 

Ifjabb Barta László megosztja velünk, milyen is egy londoni Michelin csillagos étteremben dolgozni, és szóba kerül Gordon Ramsey is.

Korábbi adásunkban már bemutattuk ifjabb Barta László szegedi szakácsot, aki Gordon Ramsey egyik londoni Michelin csillagos éttermében dolgozik. Az előző részben megismerhették rövid, de annál színesebb szakmai pályafutását, de a nagy durranás, Gordon Ramsey éttermére csak most kerül sorra. Az ifjú tehetség beszélgető partnerei pedig a szegedi nagy öregek, Barta László, Frank Sándor és Ferenczi Dezső. Most a riport második részét láthatják.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés