< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.09.26.

Törzsasztal 09.09.26. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.09.26-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint látják. Két művész ember a főszereplője mai műsorunknak, akik persze erősen kötődnek a gasztronómiához. Egyikük egy neves színművész, Pindroch Csaba, akiről valószínűleg kevesen tudják, hogy kis híján szakács lett, de a gasztronómiához még színészként sem lett hűtlen.
A másik művész, Balatoni József szalámi mester, aki a kolbász és szalámi készítés tudományát fejlesztette művészi szintre. Mindketten abszolút profik és mélyen elkötelezettek választott hívatásuk iránt, tehát itt a helyük műsorunkban.

 

Pindroch Csabával a John Bull Pub kertjében készítettünk interjút.

Pindroch Csabával sokan találkozhattak Szeged utcáin Koltai Róbert filmje, a Magic Boys forgatása során. Ezt az alkalmat ragadtam meg és kértem tőle interjút, kissé vakrepülésszerűen, hisz még a riport elején sem gondoltam hogy milyen erősen kapcsolódik a törzsasztal témaköréhez, túl azon, hogy igazi ínyenc. Nagyon kevesen tudják róla, hogy szakács tanulóként kezdte a nagy betűs életet.

 

Sorozatunk utolsó részében Balatoni József szalámi mester bemutatja saját birodalmát, a Balatoni Hús Kft-t.

Balatoni József szalámi mesterrel, a kolbász és szalámi készítés műhelytitkaival már megismerkedhettek a Törzsasztal korábbi adásaiban. Most azonban olyan helyre is elkalauzoljuk önöket, amit kamera nem sűrűn láthat, hisz a sorozat utolsó részében az üzemet, a Balatoni Hús Kft-t is bemutatja a kisteleki szalámi mester. A következő percekben olyan ismeretekhez juthatnak, melynek segítségével akár konkurenciát is teremthetnek a vállalkozásnak. No jó, ez azért túlzás.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés