< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.09.12.

Törzsasztal 09.09.12. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.09.12-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adását látják, tele mindenféle íncsiklandozó finomsággal és sok érdekes információval.  A következő fél órában a hal játssza a főszerepet, hisz Frank Sándor és Ferenczi Dezső lazacsztéket grillez a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán. Innen már csak egy ugrás a Tisza part, ahol a város egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye, a halfesztivál zajlott a közelmúltban, ennek a hangulatából igyekszünk a lehető legtöbbet átadni egy helyszíni felvétel segítségével. Végül megismerkedhetnek egy Londonban, Gordon Ramsey egyik Michelin csillagos éttermében dolgozó fiatal szakács tehetséggel, Barta Lászlóval.

 

Videórecept: Frank Sándor és Ferenczi Dezső lazacsteaket grillez a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán

Frank Sándor és Ferenczi Dezső a nyári, őszi hónapokat előszeretettel tölti a szabadban, ahol kedvenc időtöltésük természetesen a grillezés. Most is e-szenvedélyüknek fognak hódolni, mégpedig a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán, és ha már a csárdában otthon érzi magát a hal, akkor a következő percekben lazacot fognak grillezni.

 

Ismét a a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán járunk, ahol Barta Lászlóval beszélgettünk. A szakács a világhírű sztárszakács Gordon Ramsey egyik Michelin csillagos éttermében dolgozik.

Barta László neve ismerősen cseng a Törzsasztal nézői számára. Most azonban az ifjabb Barta Lászlóval ismerkedhetnek meg, aki édesapja nyomdokait követve, szintén a gasztronómiában igyekszik érvényesülni. Nem is akárhogy, hisz már több mint két éve Angliában dolgozik és a közelmúltban az a tisztesség érte, hogy a világhírű sztárszakács Gordon Ramsey egyik londoni, Michelin csillagos éttermében dolgozhat. Most a két részes riport első részét láthatják.
 

Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés