< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.08.29.

Törzsasztal 09.08.29. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.08.29-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm Kedves nézőinket, Önök a következő fél órában a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 151. adását látják. Benne pedig igazi sztárparádé, bár az érintettek nem ragaszkodnak ehhez a jelzőhöz, hisz mentesek az efféle sztárallűröktől. Éppen ezért bárki találkozhatott velük akár a Szegedi utcán, akár egy étterem teraszán és azt sem bánták, ha a rajongók néha meg is szólították Őket. Sőt!
Nagy Bandó András, pl. egyenesen maga szólongatta a járókelőket a Szegedi Grillfesztiválon, és könyveit ajánlotta az érdeklődőknek. Mi is készítettünk vele egy interjút, mi másról, mint a gasztronómiáról.
Bodrogi Gyula szintén gyakori vendége a városnak, ezen a nyáron a Cigányszerelem szabadtéri előadásban láthatta a közönség, de a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán is lehetett vele találkozni. Mi is itt készítettünk vele egy interjút.

 

Bodrogi Gyula színművésszel a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán beszélgettünk

Bodrogi Gyula szereti a harcsa halászlét és Szegeden a Roosevelt téri Halászcsárda a kedvenc étterme. Az idén nyáron bőven volt alkalma élvezni a csárda vendégszeretetét, hisz a Szabadtéri Játékok Cigányszerelem operett előadásában szerepelt és legalább két hetet töltött a városban. Az alkalmat megragadva éppen ebéd közben készítettünk vele egy interjút, természetesen a finom ételekről, a süllőről és a vendéglátásról.

 

Nagy Bandó András író, humoristával a Grill Fesztiválon készítettünk interjút

Nagy Bandó András író, humorista, könyvkiadó igazi polihisztor. A szegediek bizonyára rácsodálkoztak a Grillfesztivál bejáratánál, ahol saját könyveit árulta a rendezvény öt napja alatt. Én csodálkozás helyett inkább elragadtam az érdeklődők, olvasók, vásárlók gyűrűjéből és elkészítettem vele a most bemutatásra kerülő interjút, mely természetesen a gasztronómiáról, a konyháról szól. Előzetesen csak annyit hogy András a pacal és körömpörkölt ellenére nyolc kilót fogyott a közelmúltban.
 

Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés