< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.08.08.

Törzsasztal 09.08.08. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.08.08-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket! Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 150. adását látják. Mindenképpen fontos ez a szám a műsor életében, büszkék is vagyunk rá, de az öntömjénezés helyett, ezúttal is arra koncentrálunk, hogy Önök jól érezzék magukat a következő fél órában, és hasznos ismeretekhez is jussanak. Három témát kínálunk ezúttal, két grill recept és egy gasztronómiai fesztivál lesz a főszereplő.
A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje harcsát fog grillezni, és mellé tócsnit készít. Frank Sándor és Ferenczi Dezső a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán szintén grillezni fog, mégpedig pedig filézett jércemellet, a köret földiepres saláta lesz. A 15. Nemzetközi Töltött Káposzta-főző fesztiválon jártunk Röszkén, ahol nézelődtünk, tanultunk, kóstoltunk és persze egy riportot is készítettünk.

 

Videórecept: Filézett tanyasi csirkét grillez epres spórasalátával

Most pedig látogassunk el a Roosevelt téri Halászcsárda teraszára, ahol Frank Sándor és Ferenczi Dezső, izzó parázzsal és grillezésre előkészített csirkemellel vár bennünket, hogy bemutassák aktuális receptjüket a Törzsasztal nézőinek.

 

Grill ételek a Stüszi Vadász Étterem grill kertjéből - Fokhagymás mustáros harcsa tócsnival

A Stüszi Vadász Étterem grill kertje, mint a neve is elárulja, igazán alkalmas a szabadtéri sütés-főzésre. Ezt az adottságot és saját grill iránti elkötelezettségüket kihasználva Illés Német István tulajdonos és Szabó István séf egy igazán gyorsan elkészíthető, könnyű és egészséges fogást készít harcsából.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés