< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.06.13.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.06.13-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunkat látják. Ha nyár, akkor grill, legalábbis ami a gasztronómia kerti változatát illeti. Ezt a műfajt fogja prezentálni Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső grill specialista a Roosevelt téri Halászcsárda teraszán. A grill mellé való borokról, mint beszédtémáról pedig olyan neves borászok fognak gondoskodni, mint Polgár Zoltán, Gere Tamás, Pócz József és Somodi Sándor. Kellemes időtöltést kívánok.

 

Videórecept - Mangalica karaj grillezett libamájjal, szarvasgombaolajjal ízesített joghurtos jégsalátával

A következő percekben grillezni fogunk, egész pontosan Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső grill bajnok mutat be egy kitűnő grill ételt, mely egy kellemes nyáreste feledhetetlen élménye lehet, ha Önök is kipróbálják a mangalica karajt, grillezett libamájjal.

 

XV. Szegedi Borfesztivál - Polgár Zoltán, Gere Tamás, Pócz József, Somodi Sándor

A szegedi borfesztiválról, kitűnő pincészetekről és egy díjnyertes borról is szó esik a következő intejú összeállításban, amelyet neves borászokkal készítettem. A névsor: Polgár Zoltán, Gere Tamás, Pócz József és Somodi Sándor.
 

Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés