< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.05.30.

Törzsasztal 09.05.30. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.05.30-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint látják. A következő félóra szinte teljes egészében a XV. Szegedi Borfesztiválhoz és a Szeged napi rendezvénysorozathoz kapcsolódik.
Riportot láthatnak két borásszal Sajgó Gáborral és Béla Zoltánnal akik a borfesztivál kapcsán beszélnek szegedi tapasztalataikról és persze boraikról.
A hídi vásár szolgáltatta az apropót és a helyszínt másik riport-összeállításunkhoz melyben az idegenforgalom került terítékre, hisz a szegedi Tourinform iroda képviselője mellett többek között Miskolc, Debrecen és a finnországi Turku képviselői is megszólalnak.

 

XV. Szegedi Borfesztivál - Sajgó Gábor, Béla Zoltán

A XV. Szegedi Borfesztivál kapcsán több itt megjelent borász is megkockáztatta a kijelentést, hogy ez az ország legnagyobb borászati népünnepe. Az idén több mint száz borász képviselete hazánk 22 történelmi borvidékét. Közülük a teljesség igénye nélkül két pincészet tulajdonosával, Sajgó Gábor tokaji és Béla Zoltán imrehegyi borásszal láthatnak interjút.

 

A hazai és a külföldi Tourinform irodák is bemutatkoztak a X. Hídi vásáron

A gazdasági válság ellenére, vagy éppen ennek köszönhetően a belföldi turizmus úgy tűnik, sikeres első félévet zárhat. Szeged például soha nem látott tömeget vonzott a Forma-1 parádénak, a borfesztiválnak és a hídi vásárnak köszönhetően. Ez utóbbi eseményen, a Tourinform irodáknak köszönhetően sok hazai és külföldi város is bemutatkozott a közönségnek. Közülük néhányukkal interjút is készítettem.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés