< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.05.02.

Törzsasztal 09.05.02. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.05.02-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazint látják. Kérem, szánják ránk a következő félórát, nem fogják megbánni, főként, ha szeretik a finom ételeket, vonzódnak a gasztronómiához, másképpen fogalmazva az asztali örömökhöz.
Az Illés Panzió Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje a ház asszonyának kedvencét, egy csirkemell filét készítenek vaslapon.
Interjút láthatnak egy zseniális gasztronómia szakíróval, pedagógussal, Csizmadia Andrással, akivel anno a nőnap alkalmából rendezett ebéden beszélgettem a gasztronómiáról és természetesen a Nagy betűs NŐRŐL.

 

A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje Ház asszonya kedvence névre keresztelt csirkemell filét készít

A következő percekben egy nőies étel kerül az asztalra, de talán helytállóbb, ha azt mondom, hogy egy a hölgyek által különösen kedvelt csirkemellfiléből készít egy fogást Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje, mintegy bizonyítva, hogy nemcsak a vadételekhez értenek. Nem véletlenül hívják ezt a Ház asszonya kedvencének. Reméljük Önöknek is a kedvence lesz, ha kipróbálják.

 

Nőnapi ebéd a Fehértói Halászcsárdában - interjú Csizmadia Andrással

Következő riportunkra akár azt is mondatnám, hogy kissé már pókhálós hisz több mint két hónapja készült, de eddig anyagtorlódás miatt mindig kimaradt, pedig én nagyon fontosnak tartom, és mindenképpen szeretném bemutatni Önöknek. Ráadásul azt hiszem, hogy a nő, mint az életünk része, nem csak nőnapon fontos és aktuális, hanem mindörökké. A Fehértói Halászcsárdában, egy nőnapi ebéden készítettem interjút egy polihisztor gasztrofilozófussal, aki mellesleg, szakíró, pedagógus, szereti és érti a jó borokat, finom ételeket, valamint a szebbik nemet. Fontos dolgok hangzottak el, éppen a számból vette ki a szót.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés