< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 09.04.04.

Törzsasztal 09.04.04. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


Archívum

A 2009.04.04-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és gasztronómia magazint látják. A következő fél órát teljes egészében a gasztronómia és a vendéglátás fogja kitölteni. Profi, gyakorló vendéglátás és a profi utánpótlás nevelés a két fő témakör.
A  gyakorló vendéglátást a Stüszi Vadász Étterem képviseli, hisz Illés Németh István tulajdonos és az étterem séfje egy  igazán nemes halfajtából, pisztrángból készít egy kitűnő fogást, és ha figyelnek, akkor az elkészítés módját is megismerhetik.
A profi utánpótlás nevelés témakörében a Hansági Ferenc Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola és Szakközépiskola képviselői fognak megszólalni, akik számtalan hírrel, információval és érdekességgel szolgálnak.

 

A Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa, Illés Németh István, valamint a séf Szabó István egészben sült pisztrángot készít kapros rákraguval, petrezselymes mogyoróburgonyával

Gondolták volna, hogy a pisztráng nem csak az egyik legfinomabb, de legegészségesebb folyami hal. Mindez annak köszönhető többek között, hogy csak a tökéletesen tiszta vízben képes megélni. Illés Németh István a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és Szabó István séf ezúttal egy kitűnő pisztráng sültet készít egy különleges mártással.

 

Hírek, események a Hansági Ferenc Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola és Szakközépiskola életéből

A Hansági Ferenc Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola és Szakközépiskola mindent megtesz annak érdekében, hogy az iskolapadból kikerülő diákjai öregbítsék a magyar gasztronómia és vendéglátás hírnevét. Külföldi tanulmányutak, rangos szakmai versenyek aranyérmei, sikeres pályázatok bizonyítják ezeket a törekvéseket. A következő percekben ebből láthatnak egy csokorra valót.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés