Törzsasztal 08.12.20.

Törzsasztal 08.12.20. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.12.20-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin valamennyi kedves nézőjét. Köszönöm, hogy megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel, és velünk töltik a következő félórát. Annyit már most megígérhetek, hogy kellemes és hasznos kikapcsolódásban lesz részük.
A garanciát erre Frank Sándor mesterszakács és Perényi László, a Szeged Étterem tulajdonosa jelenti.
Frank Sándor ezúttal egy karácsonyi asztalra is kitűnő, gesztenyével töltött pulykát süt kemencében.
A Szeged Étterem a legjobb úton halad afelé, hogy visszaszerezze régi legendás hírnevét. Ehhez egy olyan, a vendéglátás iránt elkötelezett új tulajdonosra volt szükség, mint Perényi László.

 

Videórecept: Frank Sándor az ünnepi asztalra Gesztenyével töltött pulykát süt.

Már a didergő király is megmondta hogy hideg ellen legjobb a meleg kemence. E-mellet persze még arra is jó, hogy finom ételeket süssünk benne. Tisztában van ezzel Frank Sándor mesterszakács is, ezért a Fehértói Halászcsárda tavaly elkészült kemencéjében gyakran ropog a tűz. Így történt ez az idei tél kezdetén is, amikor is a Törzsasztal nézőinek készített jó néhány kemencés ételt. Ezek közül következik most az első, amely akár a karácsonyi vagy a szilveszteri asztalnak is méltó fogása lehet.

 

Perényi László a Szeged Étterem újra felvirágoztatásán dolgozik

A Szeged Étterem egy generáció számára egyet a vendéglátással, a színvonalas szórakozással és a város legdivatosabb szórakozóhellyel. Igaz ennek már több évtizede, és azóta sok minden történt, a világgal és az étteremmel is. Ezeket a régi legendás időket igyekszik feltámasztani az étterem új tulajdonosa. Hogy ennek mekkora az esélye és mit tesz ennek érdekében? Pillanatokon belül kiderül.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés