Törzsasztal 08.11.22.

Törzsasztal 08.11.22. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.11.22-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Köszöntöm kedves nézőinket, ismét új műsorral jelentkezik a Törzsasztal, Borászati és Gasztronómiai Magazin. Mai kínálatunkat akár receptajánlónak is nevezhetnénk, hisz ha műsoridőnk engedi, akkor három kitűnő étel elkészítési módját is megismerhetik, de a borbarátoknak is adunk tippeket.
Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda teraszán harcsacsíkokat fog grillezni kerti zöldségekkel.
A Stüszi Vadászétterem tulajdonosa és séfje ezúttal tűzdelt vadnyúl combot süt.
A Szeged étterem üzletvezetője és Somodi Sándor borász összetette, amijük van és ebből egy remek borvacsora született.

 

Videórecept: Frank Sándor Harcsacsíkokat süt kerti zöldségágyon

Mielőtt beköltöznénk a Fehértói Halászcsárda kemencéje mellé még egy utolsó receptet, kínálunk a teraszról. Persze ezt a fogást, a harcsacsíkokat kerti zöldségekkel, nemcsak szabadban lehet elkészíteni, sőt ha nagyon hideg lenne, nem is igen ajánlom, nehogy megfázzanak. Következzen tehát Frank Sándor mesterszakács legújabb receptje.

 

Illés Németh István és Szabó István Tűzdelt vadnyúlcombot készít zsemlegombóccal

Beköszöntött a vadászati idény, ezt nemcsak abból gondolom, hogy a Stüszi Vadász Étteremben egy vadnyúl receptet fog elkészíteni az étterem tulajdonosa és séfje, hisz itt ugye egész évben lehet vadételt kapni. A múlt hét végén viszont a határban nyulakat hajkurászó vadászokat láttam, és a terítéken is szép számmal hevertek loser tapsifülesek. Tehát, aki szereti a vadnyulat, az figyeljen, hisz úgy tűnik most jött el ennek igazán az ideje.

 

Somodi Sándor és Dukai László folytatja a borok és ételek harmóniájáról szóló vacsorasorozatát. A mai menü Mustáros hátszín burgonyachipsszel.

A borok és ételek harmóniájáról szóló minisorozatunkban Dukai László a Szeged Étterem üzletvezetője és Somodi Sándor ásotthalmi borász kétszemélyes vacsorák keretében elmélkedik a borok és ételek harmóniájáról. Ehhez természetesen az étterem fogásai és a Somodi borok adják az alaphangot. Somodi Sándor barátom egyébként úgy kerül a képbe, hogy Ő viseli az étterem pincészete címet.

 


InterStat.hu
Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés