Törzsasztal 08.09.13.

Törzsasztal 08.09.13. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.09.13-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal valamennyi kedves nézőjét. A következő fél órában Önök Borászati és Gasztronómia Magazinunk legújabb adását látják. Túl vagyunk a szegedi nyár egyik legfontosabb és legrangosabb gasztronómiai eseményén, a XII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, mely minden eddiginél nagyobb tömegeket vonzott a Tisza partra. Hírösszefoglalónkban ízelítőt adunk a fesztivál hangulatából, ahol ezúttal is óriási sikere, volt többek között az Algyői Halászcsárda halászlevének. Szerencsére Barta László csárdagazdának a halfesztivál előkészületei mellett arra is maradt ideje, hogy egy új témával készüljön, hisz előadássorozatában ezúttal a Michelin csillagos éttermekről beszél. Hogy mit is jelent egészen pontosan ez az igen rangos minősítés, rövidesen megtudhatják.
Reméljük, hosszú és kellemes ősz elé nézünk, hisz ebben az esetben hasznát veszik annak a vaddisznó karajból készült grill étel receptjének melyet a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa, és séfje mutat be a Törzsasztal nézőinek.

 

Barta László a Michelin csillag történetéről és a Michelin csillagos éttermekről tart előadást

Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa soron következő gasztronómiai előadásában a világ legrangosabb étterem minősítési rendszeréről, a Michelin csillagról, sőt csillagokról fog beszélni, hisz a legjobbak, akik kevesebben vannak, mint százan, szerte a világban, három Michelin csillaggal büszkélkedhetnek.

 

A Stüszi Vadász Étterem teraszán Illés Németh István és Szabó István vaddisznó karajt grillez faszénparázson

A nyárnak ugyan már vége, de reméljük, a jó időre még hosszú ideig számíthatunk, hisz ebben az esetben semmi akadálya nincs, hogy kiüljünk egy étterem teraszára, vagy egy kerti parti alkalmával magunk grillezzünk egy finom vacsorának valót. Lehetőleg faszénparázson. Ehhez ad jó tanácsokat és egy vaddisznó karaj receptjét a Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa és séfje.

 


InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés