Törzsasztal 08.03.22.

Törzsasztal 08.03.22. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2008.03.22-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Üdvözölöm Önöket. Köszönöm, hogy bennünket választottak és velünk töltik a következő fél órát. Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk következik, benne ezúttal is sok ínycsiklandozó témával. Finom ételek és szép borok alkotják műsorunk gerincét ezúttal is.
Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács egy, a tél hangulatához illő ételt készít, de a kemencés töltött káposzta tavasszal sem fogja megfeküdni a gyomrunkat, legalábbis ha mértékkel fogyasztjuk. 
Pelle László, a Törzsasztal borszakértője ezúttal a Szigetvin Pincészet két kiválóságát veszi górcső alá, de a górcső szerepét ezúttal egy kecses borospohár fogja betölteni.

 

Videórecept: Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács kemencés töltött káposztát készít

Frank Sándor a Fehértói Halászcsárda tulajdonosa nem mozdul csinos kis kemencéje mellől, legalábbis amíg be nem köszönt a nyár. Persze nemcsak melegszik e-nagyszerű építmény mellett, hanem a Törzsasztal nézőinek hónapról-hónapra ebben a kemencében készíti el aktuális receptjeit, mint most a kemencés töltött káposztát.

 

Pelle László borkóstoló: Szigetvin 2002-es Tolnai Olaszrizling és 2003-as Mátraaljai Pinot Noir

A Szigetköz kétségkívül nem a legismertebb borvidékeink közé tartozik, de mint Pelle László most következő borkóstolójában látni fogják, arrafelé is születnek szép borok. Választásunk a Sziget-vin pincészet két zászlós borára esett, és mint a végére kiderül döntésünk helyesnek bizonyult.

 


InterStat.hu
Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés