Törzsasztal 07.09.29.

Törzsasztal 07.09.29. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.09.29-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Köszöntöm a Törzsasztal kedves nézőit. A következő 30 percben, amennyiben Önök bennünket választanak akkor a Törzsasztal Borászati, gasztronómiai és idegenforgalmi magazinunk legújabb adását látják. Ha mellettünk döntenek, akkor ezúttal is érdekes, hasznos és kellemes időtöltést ígérhetek.
Ennek legjobb bizonyítéka a műsor tartalomjegyzéke:
Barta László az algyői halászcsárda tulajdonosa ezúttal a gasztronómia egyik meghatározó alkotóelemét a kenyeret választotta előadása témájául.
Még a borértők sem feltétlenül tudják hogy a kunsági borvidéknek a Csepel Sziget is része, ahol igen intenzív szőlőtermesztés folyik. Itt gazdálkodik a Szigetvin Pincészet, ahol még a nyár elején készítettünk riportfilmet.
Vendéglátós portré sorozatunk mai szereplője egy olyan szakember, aki bár egy viszonylag kis településen, Soltvadkerten működtetett vendéglőt, a tulajdonos Szakál László nevét mégis szerte az országban sokan ismerik.

 

A Kunsági borvidék hazánk egyik legnagyobb borvidéke - Bemutatkozik a Szigetvin Pincészet

A Kunsági borvidék hazánk egyik legnagyobb borvidéke. Kevesen gondolnák hogy ennek még a Csepel Sziget is része, ráadásul az ott termelt szőlőből igen szép borok is készülnek értő kezek között. Értő kezekben, szorgalomban és elkötelezettségben nincs hiány a Szigetvin Pincészetben. A családi vállalkozásban működő gazdaság igazán impozáns méretekkel és figyelemre méltó eredményekkel és minőséggel képviselteti magát nem csak a hazai, de a nemzetközi piacon is

 

Vendéglátós portré sorozat: Szakál László

Szalál László nevét nemcsak azok ismerik, akik valaha megfordultak a soltvadkerti Szakál Vendéglőben, hanem azok is, akik figyelemmel kísérik a gasztronómiai szakirodalmat. Számtalan nagy sikerű és nagy példányszámú könyv kötődik a nevéhez. A vendéglő sajnos ma már nem fogad vendéget, de a szakma iránt mélyen elkötelezett vendéglős ma sem tétlenkedik és igyekszik az érdeklődők számára minél többet átadni a szakma ismeretéből és szeretetéből

 
InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés